Liiga pe 15.12. klo 18:30

Ässät - Pelicans

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat on syytä unohtaa – Ă„ssät ja Pelicans tuskailee maalinteon kanssa!

Perjantaina kiekkoillaan jälleen Porissa, kun Ässien vieraaksi saapuu viikon ainoan ottelunsa pelaava Pelicans. Ässät pelasi keskiviikkona kotiluolassa JYPiä vastaan ja tiukan taiston jälkeen lopputulemana oli yksi piste ja kolmas peräkkäinen tappio. Joukkueet kohtasi edellisen kerran kuukausi takaperin ja tuolloin Pelicans vei voiton lukemin 3-2, mutta nyt Ässät pääsee matsiin suosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässillä tutut ongelmat maalinteon kanssa jatkui JYPiä vastaan. Marcus Davidsson viimeisteli Ässien osuman aivan ottelun alussa, mutta sen jälkeen kiekko ei enää uponnut ohi Veini Vehviläisen. Niklas Rubin antoi jälleen joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta, mutta tällä hetkellä Ässät viimeistelee huolestuttavan heikolla tahdilla. Illan vierailijalla on myös tuskaillut maalinteon kanssa, mutta se on kuitenkin ollut Ässiä vahvemmassa vireessä. Patapaitojen tilannetta ei helpota se, että paras maalintekijä Lenni Hämeenaho on nuorten maajoukkueen mukana ja puolustaja Libor Zabransky on Sveitsin EHT-turnauksessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum.

#Ässät #Liiga

Pelicans löytyy sijalta 10. ja se on tehnyt varsin hyvää nousua, vaikkakin viimeisistä neljästä matsista kolme on päättynyt tappioon. Kokoonpanorintamalla Pelicans on joutunut kokemaan melkoista vastustusta viime aikoina. Maalivahti Jussi Olkinuora siirtyi muihin maisemiin, nuorten maajoukkueen matkassa on Jesse Kiiskinen ja Filip Kral on EHT-turnauksessa. Lisäksi loukkaantuneiden listalta löytyy Kasper Puutio, Viktor Persson, Konsta Hirvonen, Patrik Carlsson sekä Aatu Jämsen. Helppoa iltaa ei siis kannata odottaa.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

📝 pelicans.fi/fi-fi/article/…

#PelicansFi #Liiga

Perjantai-illan taistoon lähdetään vähämaalisista lähtökohdista ja lapulle kelpaa poimia alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. Poissaolot sekoittaa pakkaa melkolailla, mutta esimerkiksi Ässille Hämeenahon poissaolo on kova kolaus. Isossa kuvassa Pelicans ei ole pystynyt pitämään omaa päätyä Ässien tavoin tukossa, mutta viime aikoina päästettyjä maaleja on saatu hinattua alaspäin. Maalinteko sen sijaan on ollut tervanjuontia molemmille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät-Pelicans alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.