Liiga ke 18.01. klo 18:30

Ässät - SaiPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPa valmistautuu alemyyntien kautta kesälomalle

Keskiviikon Liiga-kierroksella vastakkain ovat Ässät ja SaiPa. Porilaiset tarvitsevat kipeästi sarjapisteitä todella tiukassa pudotuspelitaistossa, kun taas SaiPalla ei ole ottelussa enää mitään panosta. Lappeenrantalaiset ovat suurella varmuudella jäämässä Liigan jumboksi.

Ässät on pelannut viime aikoina varsin vahvasti. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan porilaiset ovat voittaneet viisi. Kaksi voittoa Kärpistä ja yksi Ilveksestä ovat erityisen kovia päänahkoja. Porilaiset juhlivat harvemmin runsailla maalimäärällä, mutta joukkue puolustaa viisikkona Liigan kärkitasolla. Kun tähän vielä lisätään yksi Liigan parhaista maalivahdeista, Niklas Rubin, niin SaiPan tuskainen maalinteko tulee olemaan isoissa vaikeuksissa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Porin Ässät

@PorinAssat
Niklas Rubin.

Siinä se. Siinä koko twiitti.

#Ässät #Liiga #PataVie

Ja kyllä vaan SaiPan peli on tuskaista ollutkin. Viimeisestä kymmenestä ottelusta kasassa on neljä voittoa. Koko kaudella SaiPa on päästänyt eniten maaleja koko Liigassa (130) ja tehnyt vähiten maaleja (82). Maaliero on uskomattoman ruma -48. On paljon kuvaavaa, että toiseksi huonoimman Sportin maaliero on vain -17. SaiPa on heittämällä Liigan huonoin joukkue.

Ässät on otteluun selvä ennakkosuosikki. Koska porilaisten maalinteko on hieman epäluotettavaa, emme lähde pelaamaan vetoa tasoituksella, vaan tyydymme hieman pienempään kertoimeen. Pelivalintamme on Ässien kotivoitto.