Liiga ke 17.01. klo 18:30

Ässät - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ă„ssät jyystää vähämaalista kiekkoa, mutta kertoimet ajaa toiseen suuntaan – löytyykö Sportilta riittävästi tehokkuutta?

Liigan parissa viikko pyörähtää käyntiin keskiviikkona neljän ottelun voimin ja Porissa kiekkoillaan Ässien isännöidessä Sportia. Taistelu paikasta kymmenen parhaan joukkoon käy todella kuumana ja tulevassa matsissa on isot pisteet jaossa. Ässät löytyy 10. sijalta 39 pelatun ottelun jälkeen ja matsin enemmän tahkonnut Sport on kaksi pistettä perässä. Kaksikon lisäksi varsinkin KooKoo sekä TPS käy kiivasta taistoa samoista sijoista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässät päätti viime lauantaina kolmen ottelun mittaisen tappiojakson komealla vierasvoitolla TPS vastaan lukemin 2-5. Viisi täysosumaa oli patapaidoille melkoista herkkua, sillä maalinteon kanssa isännät on ollut isoissa ongelmissa jo pitkään. Vielä ei kuitenkaan kannata varsinaisesta ketsuppipullon avautumisesta puhua, sillä kaksi viimeistä osumaa Ässät iski tyhjään maaliin. Ässät on pelannut tällä kaudella todella vähämaalista kiekkoa ja loukkaantuneena olevan puolustaja Martin Lefebvren tehot 5+18 riittää sisäisen pistepörssin kärkeen, mikä kertoo kaiken oleellisen kotijoukkueen tulivoimasta.

Porin Ässät

@PorinAssat
Voitolla kohti ensi viikkoa! đź‘Ź

Illan tilastot tarjoaa Festum.

#Ässät #Liiga

Sportin otteet on vaihdellut suuresti ja on vaikea sanoa mitä vaasalaisilta voi odottaa. Sport pystyy tarjota pelillisesti erittäinkin vahvoja esityksiä, mutta läheskään aina se ei näy tulostaululla. Simon Hjalmarsson painelee edelleen lähes piste per ottelu tahdilla, mutta Jens Lööken poissaolo on luonnollisesti näkynyt tuloksissa. Lisäksi maalivahtitilanne on mielenkiintoinen – Miroslav Svoboda on ollut kovan kuorman alla eikä taso ole pysynyt aivan huipussaan. Rasmus Reijolalle on jäänyt kakkosvahdin rooli, mutta ei olisi valtava yllätys mikäli peliaika lisääntyisi jatkossa.

Vaasan Sport

@VaasanSport
"______ niistä ei saa muuta kuin hyvän mielen"
Katso haastattelu ja lue otteluraportti:
vaasansport.fi/raportti_13_1_…

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #kotkasydän

Mitään hurlumhei-kiekkoa ei kannata odottaa, mutta markkina on asettanut kertoimet jo todella vähämaaliselle kannalle, joten tällä kerralla on iskettävä hieman vastaan. Lapulle otetaan ComeOnin tarjoama 2,46 kerroin Sportin vähintään kolmelle maalille varsinaisella peliajalla. Ässien alakerta on vahva, mutta Sportilta löytyy muun muassa varsin laadukas ylivoima ja esimerkiksi Ilvestä vastaan Sport laukoi todella ahkeralla tahdilla. Viimeistelyn kanssa Sportilla on ollut ongelmia, joten panoksen kanssa ei lähdetä keulimaan.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Sport yli 2,5(60min) kertoimella 2,46.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.