Liiga la 19.03. klo 17:00

Ässät - Sport

Ässien ja Sportin välillä harvoin maalijuhlia odotetaan, mutta nyt siihen on ainekset

Porissa on panokseton matsi luvassa, kun Ässät isännöi Sportia. Molemmilla on voitto alla, joten hieman piristystä vaikeaan kauteen on ollut tarjolla. Nyt kuitenkin vain hoidetaan loput matsit alta pois ja lähdetään lomille. Maalien tekeminen on kummallekin ollut vaikeaa ja kyseessä on kaksi sarjan vähiten maaleja tehnyttä joukkuetta. On kuitenkin vaikea nähdä, että tässä matsissa tiiviistä puolustuspelistä pystyttäisiin pitämään kiinni 60 minuuttia – molemmilla on hyvä mahdollisuus parannella tilastoja hyökkäyspäässä.

Ässät onnistui tekemään kovan tempun kaatamalla isoista pisteistä taistelleen KalPan ja jättämään kuopiolaiset vain yhteen maaliin. Samalla meni poikki seitsemän ottelun mittainen tappioputki, joka oli Ässille kaikin puolin erittäin synkkä. Vastassa oli useita kovia jengejä, osassa se joutui pelaamaan vajaamiehisenä ja jokaisella kerralla omiin meni vähintään kolme maalia.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Ässillä päästettyjä maaleja on sarjan kolmanneksi eniten eikä Sportilla paljoa sen paremmin ole kulkenut. Parhaimmillaan Sport puolustaa tiiviisti, mutta Ässät on harvoja joukkueita, joita vastaan Sport pystyy haavoittamaan myös hyökkäyspäässä. Viimeistely on ollut vaasalaisten suurin kompastuskivi tällä kaudella – tehtyjä maaleja on vain 116. On siis selvää, että Ässien tasoista joukkuetta vastaan halutaan saada onnistumiset nimenomaan maalien muodossa ja suoraviivaisella pelillä Ässien maalinedustalta voi useampikin avopaikka löytyä.

Ottelusta ei kannata klassikkoa odottaa, mutta maaleja voisi kerrankin olla tarjolla. Lapulle otetaan yli 4,5 maalia varsinaisella peliajalla, mutta suuremmat panokset kannattaa jättää maistuvampiin kohteisiin. Vaikka maalinteko on tuottanut tuskaa, ei puolustuspeli ainakaan isännillä ole sen vakuuttavampaa. Panoksettomassa ottelussa virheitä tulee usein enemmän eikä välttämättä jokaisessa puolustustilanteessa olla täysillä mukana – sitä toivotaan tänään. Lisäksi tässä ottelussa maalivahtiosastolla kierrätykseen on hyvät mahdollisuudet varsinkin Sportilla, joka kohtaa Ilveksen sunnuntaina.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa