Liiga pe 02.02. klo 18:30

Ässät - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lisää lunta tupaan? Tappara on tilastollisesti rupusakki muihin kärkiryhmiin verrattuna!

Tappara on onnistunut kairaamaan pari voittoa peräkkäin, mutta isossa kuvassa sen tekeminen on kaukana odotuksista. On kuvaavaa, että viiden ottelun otannalla Ässät on viimeistellyt ainoastaan kaksi maalia kirvesrintoja vähemmän ja kerännyt tismalleen saman verran pisteitä. Vieraita sarjasijoitus mairittelee tällä hetkellä rankasti ja vedoissa houkuttelevimpia ovat betsit patapaitojen kautta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Koko kaudella Tappara on luonut vasta kymmenenneksi eniten maaliodottamaa ja myös tällä tilastolla se taistelee hyvin tasapäisesti esimerkiksi Ässien kanssa. Rikard Grönborgin miehistö on toki myös tehnyt reilusti liikaa maaleja suhteessa tontteihin. Viime aikoina on ollut ilmassa viitteitä siitä, että kurssi odotetusti kääntyisi laskuun. Vastustajille ruotsalaisvalmentajan ryhmä on antanut koko kauden mitassa jopa Ässiä enemmän laadukkaita tekopaikkoja.

Porin Ässät

@PorinAssat
Puolustaja Topi Vuori ja hyökkääjä Nestor Noiva pelaavat Imatran Ketterässä 10.2. asti vuokrasopimuksella.

#Ässät #Liiga #Mestis

Vierailla on ollut useampia tärkeitä pelaajia telakalla viime aikoina. Esimerkiksi Otto Rauhala, Petri Kontiola että Veli-Matti Savinainen puuttuivat TPS:ää vastaan kokoonpanosta keskiviikkona. Ässien pelaajatilanne lienee hieman vieraita parempi – Martin Lefebvre on luultavasti edelleen sivussa loukkaantuneena, mutta muilta osin vaikuttaa lupaavalta.

Näistä lähtökohdista voi hieman ihmetellä Ässien kautta saatavia palautuksi. Ottelusta tulee varmasti tasaväkinen ja lähtökohtaisesti voidaan puhua ”maalin pelistä”. Tapparan pelaajatilanne ei ole ihanteellinen ja joukkue on isossa kuvassa ylisuorittanut rankasti. Kotijoukkueen lopullinen voitto napataan kyytiin kovalla kertoimella (Voittaja sis. Jatkoaika ja rankkarit – Ässät). Kotiedun merkitystä ei voi unohtaa ja patapaidoille se on ollut tällä kaudella merkittävä – joukkue on Liigan kuudenneksi paras kotijoukkue.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ässät (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 2,07.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.