Liiga ke 01.12. klo 18:30

Ässät - TPS

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

TPS murjoi Ässiä pari viikkoa sitten – nähdäänkö tänään vielä rumemmat lukemat?

Kriisijoukkue Ässät yrittää kääntää kurssiaan TPS:ää vastaan. Porilaiset vaihtoivat jo valmentajaakin, mutta sekään ei tuonut toivottua energiapiikkiä. TPS puolestaan on ollut viime aikoina vakuuttava kuten koko kaudellakin. Joukkue ei ole sattumalta sarjataulukon kolmantena. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, ja pidämme turkulaisia jättimäisenä ennakkosuosikkina. Kertoimissa mielestämme yliarvioidaan Ässien mahdollisuudet, joten otamme reilusti näkemystä. Pelivalintamme on, että TPS voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Veto osuu, jos TPS voittaa esimerkiksi 3-1, 4-2 tai 7-0 lukemin.

Ässät on Liigan sarjataulukon viimeisellä paikalla. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan porilaiset ovat raapineet kasaan kaksi voittoa. Nyt joukkue on neljän ottelun tappioputkessa. Erityisen huolestuttava signaali on se, että valmentajan vaihtamisen jälkeenkin Ässät hävisi Tapparalle murskalukemin 0-5. Ovatko porilaiset nyt saaneet pelinsä yhdessä viikonlopussa sellaiseen kuntoon, että pystyisivät haastamaan TPS:n todenteolla? Tuskin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

TPS ja Ässät kohtasivat alle kaksi viikkoa sitten Turussa. Tuolloin joukkueiden väliset voimasuhteet tulivat hyvin selviksi, kun TPS purjehti 5-2 voittoon. Kotijoukkue voitti laukausyritykset selvin lukemin 53-35. Turkulaisten ylivoimaisuus näkyi etenkin Ässien jäähymäärässä. Porilaiset joutuivat rikkomaan kuudesti rimpuillasseen pelissä mukana.

Ennakkoasetelma illan otteluun on se, että TPS vie ja Ässät vikisee. Vaikka patapaitojen uusi valmentaja Karri Kivi on varmasti tehnyt kaikkensa kääntääkseen laivan kurssin, pitäisi uponnut hylky saada ensin nostettua edes pinnalle. Pidämme TPS:ää niin ylivoimaisena, ettemme lähde nysväämään minkään vierasvoiton kanssa, vaan iskemme lapulle suoraan TPS:n voiton vähintään kahdella maalilla.