Liiga to 16.03. klo 18:30

Ässät - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jännitys tiivistyy – Ă„ssät ja TPS ratkaisee paremmuuden vähämaalisissa merkeissä!

Niin vain saatiin pudotuspeleille äärimmäisen herkullinen alku, kun molemmat sarjat päätyi kolmanteen matsiin. Porissa tullaan ratkaisemaan Ässien ja TPS:n välinen ottelusarja, jossa molemmat joukkueet voittivat oman kotiottelunsa. Yksi lepopäivä saatiin väliin, joten virtaa ja tunnetta Porin illassa tullaan varmasti näkemään.

Ässät tosiaan pääsee ratkaisuhetkillä kotiyleisön eteen, mutta tiistain tappio varmasti kirvelee edelleen. Patapaidat siirtyi johtoon toisessa erässä Dominic Turgeonin osumalla ja läpi illan Niklas Rubin oli muurina tolppien välissä, mutta kolmannessa erässä jäähyily kostautui. Kolmanteen erään Ässät otti neljä jäähyä, joiden aikana TPS nousi rinnalle ja lopulta ohi. Maaleista vastasi Aarne Intonen ja Jonne Tammela – molempiin maaleihin syöttäjiksi merkattiin Antti Tuomisto sekä Mikael Pyyhtiä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Porin Ässät

@PorinAssat
"Fiilis on hyvä. Me ollaan playoffseissa ja meillä on kotipeli seuraavaksi"

Liput: ticketmaster.fi/event/playoffs…

#Ässät #Liiga

Tässä sarjassa on päästy nauttimaan odotetun vahvasta maalivahtityöskentelystä. Lassi Lehtinen ja Rubin ovat Liigassa pelipaikkansa parhaimmistoa ja vaikka osittain vähämaalisuudesta on ollut kiittäminen vahvaa puolustuspelaamista, ei kumpikaan kassareista ole pettänyt. Avausottelussa Lehtiseltä nähtiin muun muassa komeaa koppia läpiajosta ja Rubin puolestaan nappasi tiistaina tappiosta huolimatta kiitettävät 28 torjuntaa.

Porin Ässät

@PorinAssat
👑🔥

Ei tarvi sanoja.

#Ässät #Liiga

Ottelusarja on osoittautunut ennakko-odotusten mukaisesti erittäin vähämaaliseksi ja ratkaisevaan matsiin asetelma ei muutu. Jälleen kerran peli-ideaksi nostetaan underia ja sitä lähdetään edellisen ottelun tavoin hakemaan ensimmäiseen erään alle 1,0 maalin linjalla. Yhdellä maalilla panos saadaan takaisin ja maaliton tulos tuo osuman. Aikaisemmissa otteluissa maalihanat on saatu auki vasta ottelun loppua kohden ja tässäkään ottelussa kumpikaan joukkueista tuskin lähtee alkuun riskitasoja nostamaan.

Kertoimet ottelulleÄssät Pori - TPS Turku16.03.2023