su 25.02. klo 15:00

Ässät - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Ässien maalikiintö täynnä? Sunnuntaina Porissa jaossa on valtavat pisteet!

Liigaa pelataan poikkeuksellisesti myös sunnuntaina, kun Ässien ja TPS:n välillä on jaossa valtavat pisteet runkosarjan ollessa loppusuoralla ja viimeisiä paikkoja pudotuspeleihin on vielä jaossa. Ässät pelasi lauantaina ja tuleva matsi alkaa jo kello 15.00, joten lepoetu on TPS:n puolella.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota talteen jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässien osalta on nähty tällä viikolla hyvin poikkeuksellista kiekkoa, sillä maaleja on mätetty patapaitojen normaaliin tahtiin nähden todella reilusti. Ensin Ässät voitti KalPan voittolaukausten jälkeen lukemin 4-3 ja lauantaina Tappara piti pisteet Tampereella matsin päättyessä lukemin 5-4. Ässät on toivonut piristystä maalivireeseen jo kauan, mutta nyt olisi taas saatava oma pääty totuttuun kuntoon. Ykkösvahti Niklas Rubin oli huilivuorossa Tampereella, joten nyt hänet isketään tuoreena askiin.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum Accounting.

#Ässät #Liiga

TPS on päässyt keräämään pisteitä alapuolella olevien JYPin ja Ässien kustannuksella, mutta loppua kohden tahti kovenee. Tämän matsi on paperilla loppukauden helpoin, sillä viimeiset viisi vastustajaa KalPa, Tappara, HIFK, Lukko ja Ilves ovat kaikki TPS:n yläpuolella. Varsinkin kahdesta viimeisestä jatkopaikasta käydään hurjaa vääntöä, sillä tämän matsin kaksikon lisäksi KooKoo sekä Sport mahtuvat kolmen pisteen sisään.

HC TPS

@HCTPS
Illan numerot tarjoaa Rajupaja.

#HCTPS #Turku #Liiga

Panokset on valtavat ja varsinkin Ässiltä lauantain rasituksesta johtuen mitään hurlumhei-kiekkoa on turha odottaa. Vastakkain on muutenkin kaksi varsin vähämaalista nippua ja ennen kaikkea isännät on joutuneet usein paikkaamaan hyökkäyspään tehottomuutta vahvalla puolustuksella ja loistavalla maalivahtipelillä. Näistä lähtökohdista kupongille alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla maistuu hyvin. Mikäli tili XLBetille vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja ota buukkeri valikoimaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät-TPS alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.