Liiga su 26.02. klo 15:00

Ässät - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmeasti kontannut TPS on fanien hampaissa – Ă„ssät ei ole kotonaan dogi turkulaisia vastaan!

Liigassa pelataan sunnuntaipelejä aniharvoin, mutta sunnuntaina Ässät isännöi lasten peliksi ristityn ottelun TPS:ää vastaan. Aikaisemmin sunnuntaipelit olivat MTV Kolmosen Hockey Night -pelejä, joissa oranssitakkiset miehet valtasivat studion. Tämä nimenomainen ottelu on tärkeä ensimmäisen pleijarikierroksen kotiedun puolesta, sillä TPS ja Ässät ovat sarjataulukossa kahdeksannella ja yhdeksännellä sijalla.

Ässät on kairannut kahdesta viimeisestä ottelustaan kaksi niukkaa voittoa. Lappeenrannassa tultiin pelin päälle huonon alun jälkeen, ja Jukureita vastaan nuori Rasmus Korhonen oli upeilla torjunnoillaan voiton takuumies. Niklas Rubinin loukkaantuminen oli Ässille todella paha paikka, mutta joukkue jatkaa edelleen hyvällä sykkeellä otteitaan. Perjantaina poissa olivat myös Niklas Appelgren sekä Roope Talaja.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS:llä on tällä hetkellä todella vaikea jakso menossa. Ensin oltiin täysin köysissä Pelicansia vastaan, ja kaiken huipuksi kotona tuli karmea sulaminen luokkaretkellä olleelle SaiPalle – ei ihme, että fanien palaute oli armotonta sekä hallissa että somessa. Tästä voisi sanoa, että nyt kynnetään syvällä, ja kaikki positiiviset merkit otetaan sunnuntaina vastaan. Poissa tällä hetkellä ovat Pavol Skalicky, Scott Kosmachuk, ja Roni Allén.

Ässiä tunnutaan rokottavan aika paljon maalivahtitilanteesta, mutta joukkueella on kyllä laittaa hyvä veskari uuniin sunnuntainakin. TPS on sen sijaan kokonaisuudessaan ollut tällä viikolla yössä. Niinpä tipsi menee Ässille – ei joukkue saa olla altavastaaja kotonaan.

Kertoimet ottelulleÄssät Pori - TPS Turku26.02.2023