Liiga ma 13.03. klo 18:30

Ässät - TPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

TPS suli jo ennen pudotuspelejä! Kylvettääkö Ässät repaleista turkulaisryhmää avauskierroksella?

TPS:n lähtökohdat pudotuspeleihin ovat kaukana parhaasta mahdollisesta. Sairastuvalla kuhisee pelaajia ja erityisesti hyökkäyspäässä on pahoja puutteita. Vieraiden tulokset runkosarjan loppua kohden heikkenivät dramaattisesti, minkä seurauksena pudotuspelien avauskierros – eli niin sanotut säälipleijarit – koitui kohtaloksi. Ässät on väläytellyt myös maaliskuussa ja napsinut kovia päänahkoja. Lähteekö TPS jopa laulukuoroon?

Tosipelit ovat täällä! Ässät ja TPS kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella ja homman nimi on brutaali paras kolmesta järjestelmä. Ensimmäinen kamppailu pelataan maanantaina, mutta jo tiistaina homma on jomalle kummalle katkolla Turussa. Jussi Ahokkaan miehistön tilanne ei näytä erityisen valoisalta ja runkosarjan viimeisessä ottelussa tuli KooKoon suunnalta rehellinen turpasauna 3–7-numeroin.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Pystyykö TPS edes kunnolla haastamaan Ässiä, kun sillä on yli hyökkäyskentällinen kärkikorin tekijöitä sivussa? Lauri Korpikoski, Scott Kosmachuck, Pavol Skalicky, Michael Dal Colle. Tietysti edes tässä ei ole vielä kaikki, kun alakerrasta puuttuvat Ruben Rafkin sekä Roni Allén. Saattaa toki olla mahdollista, että joku palaa TPS:n kokoonpanoon Ässät-otteluissa – loukkaantumisten laadusta tietoa on näinä aikoina hyvin vähän. Toki pitää tiedostaa, että tilanteen kriittisyyden takia yksi kuntoutminen ei turkulaisia pelasta. Ässien pelaajatilanne on erinomainen, joten se saa selvän edun.

Porin Ässät

@PorinAssat
TÄNÄÄN! 🔥

Taistelu alkakoon - Ässät-TPS -ottelusarja tänään käyntiin West Areenalla klo 18.30! ♠

Liput:
🔴 Seisomaan: 10€
⚪ Istumaan: alk. 17€
🧒 Lasten liput: 5€

🎟 Täältä liput playoffs-avaukseen: ticketmasteri.fi/assat

#Ässät #Liiga

Maalivahti Lassi Lehtinen on TPS:n tärkein pelaaja ja avain onneen, mutta koko kauden turkulaisia pystyssä pitänyt maalivahti on ollut todella kovalla kuormalla. Palloseuran ykköskassari pelasi runkosarjassa huimat 52 ottelua. Veskarien osalta Ässät ei toki tilastollisesti lainkaan kalpene, vaan pikemmin päinvastoin. Niklas Rubin on ollut yksi kauden parhaista hankinnoista ja Ässien nousun tae.

Avausottelussa ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin vetää betsit kotijoukkueelle. Uhmapelaajien papereissa Ässät lähtee tässä otteluparissa liikenteeseen jopa selvähkönä ennakkosuosikkina. Markkina näkee edelleen TPS:ssä jotain, mikä on hyvin erikoista. Muhkea panostus lyödään kiinni (1X2 – Ässät) ja juostaan patapaitojen avulla nauraen pankkiin!

Betsaa Ässille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ässät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ässät” 25€ panoksella ja voit voittaa 62,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.