la 02.12. klo 17:00

Ässät - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässien hyökkäys takkuaa, mutta nyt on vastassa sarjan huonoin joukkue – nähdäänkö Porissa pitkästä aikaa maalijuhlat?

Lauantaina kiekkoillaan Porissa, kun sarjajumbo SaiPa matkaa Ässien vieraaksi. Ässät on joutunut viime aikoina vääntämään jokaisessa ottelussa äärimmäisen tiukasti pisteiden eteen, mutta nyt patapaidat pääsee matsiin jättisuosikkina. Molemmilla on alla ottelu perjantailta, joten maalivahtiosastolla voi olla muutoksia luvassa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa ilmaisvedot talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ässien esitys ei päässyt perjantaina yllättämään, vaan jo tovin kestänyt vähämaalinen taistelu jatkui Lukkoa vastaan. Lopulta pisteet jäi Ässille lukemin 2-1. Maalinteosta on muodostunut Ässille todellinen kompastuskivi, sillä tällä hetkellä isännät tekee keskimäärin noin kahta maalia ottelua kohden ja sellaisilla lukemilla harvoin tarvitsee voitoista haaveilla. Vahva puolustus- ja maalivahtipeli pitää joukkuetta pystyssä, mutta hiljalleen pitäisi myös tehoja löytyä. Nuori Lenni Hämeenaho on hoitanut oman tonttinsa ja Lukkoa vastaan nähtiin kauden 11 täysosuma.

Porin Ässät

@PorinAssat
TERVE MIKÄ LAUKAUS! 🔥

📺 @MTVUrheilu | #Ässät #Liiga

Porin Ässät

@PorinAssat
🚨LENNII!!!!

Se tärähtää kuin telkkä pönttöön!

1-1

#Ässät #Liiga

SaiPa puolestaan on jatkanut totuttuun tyyliin rämpimistä ja nykyisillä esityksillä viimeisen sijan välttämisestä on turha edes haaveilla. Muutama matsi takaperin toki irtosi yllätysvoitto Lukon vieraana varsinaisen peliajan jälkeen lukemin 1-2, mutta perjantaina tuli Sportilta takkiin lukemin 3-1. Odotukset on tällä hetkellä äärimmäisen matalalla, sillä yksittäisten kelvollisten esitysten vastapainona SaiPa on jatkuvasti mankelissa ja todennäköisesti tulevassa ottelussa menee jo 100 päästetyn maalin raja rikki.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Ottelu Vaasassa päättyy Sportin voittoon.

❌1-0 Holmström YV 42:39
🚨1-1 Morand 47:01
❌2-1 Lööke YV 49:24
❌3-1 Sundström TM 59:28

Sport, Svoboda 14+6+2=22
SaiPa, Kiviaho 6+9+3=18

Huomenna pelataan Ässiä vastaan Porissa

Kuva: Samppa Toivonen

#SaiPa #SaiPa75 #Liiga

Hyökkäyspeli ei ole loistanut kummallakaan, mutta nykyisillä kertoimilla päästään hakemaan pieni betsi yli 5,5 maalille. Ennen kaikkea Ässille tämä on loistava paikka saada maalihanat auki. SaiPan maalivahtiosasto on ollut arvoitus läpi kauden, vaikkakin perjantaina pelannut Henri Kiviaho on hiljalleen saanut tilastoja parempaan suuntaan. Ässillä suurta vastuuta kantava Niklas Rubin voisi mahdollisesti huilata pelattuaan Lukkoa vastaan. Karolus Kaarlehto on jäänyt vähille minuuteille, mutta kotimatsi sarjajumboa vastaan olisi hyvä paikka kierrättää.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät – SaiPa yli 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.