Valioliiga la 18.02. klo 14:30

Aston Villa - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hetkinen, mitä kerrointa kaveri tarjoaa overille! Aston Villan peleissä ei jarrutella!

Keskiviikkona Manchester Citylle merkittävän tappion kärsinyt Arsenal pyrkii korjaamaan kurssiaan lauantaina Villa Parkilla Aston Villan kustannuksella. Mikel Artetan ryhmä putosi pitkästä aikaa kakkoseksi, mutta toki pohjoislontoolaisilla on edelleen matsi vähemmän pelattuna. Nyt on kuitenkin jo neljä voitotonta peräkkäistä ottelua alla ja rasitusta on melkoisesti intensiivisen pelin jälkeen.

Villakin on hävinnyt Valioliigassa kahdesti peräkkäin, ensin Leicesterille ja niin ikään Manchester Citylle. Omissa on kolissut seitsemän kertaa näissä peleissä ja formi alkaa näyttää hieman huolestuttavalta. Maalin makuun Villa on kuitenkin päässyt Unai Emeryn alaisuudessa kaikissa peleissä tähän asti, joten ainakaan tässä suhteessa joukkue ei ole ongelmissa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa

@AVFCOfficial
From one end to the other. 😍

🔜 #AVLARS


Jed Steer ja Diego Carlos puuttuvat varmuudella isänniltä, mutta Bertrand Traoré ja Tyrone Mings ovat mahdollisuuksien rajoissa. Gabriel Jesus, Thomas Partey, Emile Smith Rowe ja Mohamed Elneny ovat Tykkimiehiltä sivussa. Jorginho jatkanee Parteyn tilalla keskikentällä.

Millaiset keitokset Emery sitten keittelee vanhaa seuraansa vastaan? Villan ottelut ovat olleet varsin värikkäitä ja suurimaalisiakin. Arsenal ei toki kykene pitämään välttämättä koko peliä tempoa yllä, mutta isäntien suoraviivaisuus ja Arsenalin tulivoima ylipäätään pitävät todennäköisesti huolen siitä, että paikkoja nähdään. Kyllähän tässä päästään isolla tuuttaamaan overia.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Yli 2,5 maalia kertoimella 1,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.