la 09.12. klo 19:30

Aston Villa - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitääkö Aston Villa pintansa kotona vai onko sarjakärjen asettama haaste liikaa?

Valioliigassa on paketoitu viikkokierros ja lauantaina bileet jatkuvat muun muassa Aston Villan ja Arsenalin välisellä kärkikamppailulla. Villa kellisti keskiviikkona fantastisella esityksellä Manchester Cityn ja Arsenal koki tiistaina Lutonin vieraana vaikeuksia, mutta voitti kuitenkin Declan Ricen viime sekuntien osumalla ottelun 3-4.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit napata jopa 50 egen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Villa ei ole Arsenalia perässä kuin neljä pistettä – Unai Emeryn suojatit ovat nyt kolmannella sijalla, mikä on oivallinen osoitus joukkueen upeasta kaudesta tähän asti. Keskiviikkona ilman Rodria pelannut City laitettiin kunnolla kiipeliin ja useampaankin osumaan olisi hyvin Villa voinut yltää. Birminghamissa on tällä hetkellä kunnon huuma päällä ja tätä momentumia pyritään hyödyntämään lauantaina sarjakärkeäkin vastaan.

AFTV

@AFTVMedia
Saturday is HUGE for Arsenal and Mikel Arteta 🙏

#AFC #Arsenal #AVFC


Emeryn rosterissa on tällä hetkellä mainio terveystilanne. Poissa ovat yhä Emi Buendía, Tyrone Mings ja Bertrand Traoré – ei siis uutta auringon alla. Tykkimiehiltä on lauantaina sivussa Takehiro Tomiyasu, Fábio Vieira, Thomas Partey, Emile Smith Rowe ja Jurriën Timber. Ei muutoksia vieraidenkaan sairastuvalla.

Betsit laitetaan lauantaina Arsenalin puolesta. Artetan ryhmä on ilman muuta Villaa kovempi ja kun huomioidaan, miten timanttisesti Arsenal on kuluvalla sesongilla puolustanut, on Villalla poikkeuksellisen vaikea urakka päästä maalintekoon. Citylle sai viikolla kertoimeksi ennen kick-offia noin 1,70 ja Arsenalia voidaan tällä hetkellä pitää miltei yhtä hyvänä poppoona, jos Rodrin poissaolo huomioidaan. Yhtä kaikki, Villa on tällä hetkellä etenkin kotona niin vaarallinen ryhmä, että isoa panosta tähän ei maistu survoa.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1X2 Arsenal kertoimella 2,14.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.