Valioliiga la 19.03. klo 14:30

Aston Villa - Arsenal

Jatkuuko Philippe Coutinhon dominointi myös Arsenalia vastaan?

Arsenal ei voinut mitään Liverpoolille, joka vyöryi vastustamatoomasti sen yli aiemmin kuluvalla viikolla. Isännillä on uusia loukkaantumishuolia. Vieraiden riveissä vakuuttaneen, mutta loukkaantumisista kärsineen japanilaispuolustajan paluu puolestaan lähenee. Lontoolaisjoukkue on ollut edellisottelun tappiostaan huolimatta erinomainen viime aikoina.

Vierailla on pieniä poissaolohuolia, kun puolustuksesta puuttuvat Kortney Hause sekä Ranskan maajoukkueenkin mukaan tulevalle tauolle kutsuttu tammikuun vahvistus Lucas Digne. Keskisektorin optioista Marvelous Nakamba on edelleen sivussa. Jos maajoukkuepelit eivät tuo Steven Gerrardin miehistölle lisää jobinpostia, kaikkien pelaajien pitäisi olla huhtikuun alussa käytettävissä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Arsenal on tällä hetkellä kova vastustaja mille tahansa Valioliiga-joukkueelle. Joukkueen keskiviikkona Liverpoolille kärsimä tappio katkaisi joukkueen viiden ottelun voittoputken, jonka aikana se kaatoi Brentfordin, Wolvesin kahdesti, Watfordin sekä Leicesterin. Ainoa poissaolija on viime aikoina ollut Takehiro Tomiyasu, jonka pelikunto lähenee kovaa vauhtia. Mikel Arteta tuskin kuitenkaan riskeeraa loukkaantumisista kärsineen japanilaisen kuntoutumista peluuttamalla tätä vielä lauantaina.

Siinä missä vierailija on ollut todella vahva, on myös Gerrardin miehistö pystynyt tulosten valossa koviin suorituksiin. Erityisen ilahduttavaa ovat olleet lukuisat onnistumiset hyökkäyspäässä. Neljässä edellisessä ottelussa on saldona kolmen voiton ohella kymmenen tehtyä maalia, mikä on kova suoritus. Philippe Coutinho on ollut Valioliigaan palattuaan loistava ja viimeitellyt jo neljä maalia sekä alustanut kolme osumaa. Arsenal-puolustukselle on tiedossa hikinen iltapäivä, jotta brasilialainen ja muut isäntien kuumat hyökkäyspään pelaajat pysyvät kurissa.

Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Ottelun lähtökohdat ovat melko tasaiset, vaikka Arsenal onkin hienoisena ennakkosuosikkina kertoimissa. Peruuttelemaan tai varmistelemaan ei kummallakaan joukkueella ole mitään syytä lähteä ja maalipaikkoja nähtäneen molemmissa päädyissä useampia. Vahvavireiset pelaajat osuvat taatusti putkien väliin.

10 euroa pelirahaa