Valioliiga la 30.09. klo 14:30

Aston Villa - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllättääkö Aston Villa Roberto De Zerbin sensaatiomaisen Brighton-ryhmän lauantaina?

Valioliigan kärkikahinoihin alkukaudesta kovaa iskeneet Aston Villa ja Brighton kohtaavat lauantaina Villa Parkilla. Tämä duo pelaa viikolla EFL Cupissa, joten lähtökohdat ovat kokoonpanojen osalta vielä aavistuksen epäselvät. On kuitenkin odotettavissa, ettei viikkopelejä vedetä läpi aivan parhailla kokoonpanoilla EFL Cupin arvostuksen takia.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit pelata Villaa täysin ilman tappion riskiä!

Villa ja Brighton ovat olleet maaliodottamastatistiikan valossa varsin tasainen parivaljakko kauden ensimmäisillä kierroksilla, mutta Roberto De Zerbin suojatit ovat epä-brightonmaiseen tapaan viimeistelleet maalipaikkansa älyttömän tehokkaasti. Lokeilla on kasassa jo 18 tehtyä maalia, mikä on koko Valioliigan paras saldo.

Aston Villa

@AVFCOfficial
He's top two and he's not two. 🌟

🇦🇷 @EmiMartinezz1


Villalta puuttuu lauantaina varmuudella Tyrone Mings ja Emi Buendía. Diego Carlos palailee pian harjoituksiin, mutta viikonloppu taitaa tulla vielä turhan aikaisin. Bertrand Traoré voi olla jossain määrin mukana. Júlio Enciso ja Jakub Moder ovat vierailta sivussa, mutta James Milner ja Pascal Gross voivat palata jälleen kokoonpanoon.

Lauantaille pamautetaan lapulle Villan suoraa voittoa! Ottelusta voi tulla Brightonille yllättävän kinkkinen, sillä Unai Emeryn suojatit ovat yksi niistä joukkueista, jotka eivät välttämättä tartu Brightonin tarjoamaan täkyyn. Villalle kelpaa maata keskimatalassa blokissa ja lähteä riiston jälkeen hyökkäämään suoraviivaisesti. Lähes tasabookki on yksinkertaisesti liikaa – Villan kuuluu olla kotona suosikki.

Näin voitat Villan avulla yli 60€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee Valioliigaan huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 Aston Villa kertoimella 2,48
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 62€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.