la 27.04. klo 22:00

Aston Villa - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Unai Emeryn miehistö porskuttaa kohti UCL:ää! Jääkö rumasti tiistaina hävinnyt Chelsea Villankin jalkoihin?

Tosissaan kohti Mestarien liigaa pyrkivä Aston Villa isännöi lauantaina isossa Valioliigakoitoksessa yhdeksäntenä taapertavaa Chelseaa. Chelsea otti viikolla kunnolla lukua Arsenalilta ja Mauricio Pochettinon miehistön eurohaaveet kokivat ilman muuta tässä kovan kolauksen, vaikka esimerkiksi seitsemänneltä sijalta on vielä mahdollista päästä mukaan eurokekkereihin.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25€ ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Villalla on vielä hyvin haastava otteluohjelma kauden päätösmetreillä, joten jos Tottenham pelaa tasollaan, on Unai Emeryn suojattien UCL-paikka ilman muuta vielä vaarassa. Lauantaina kotipelin voittamalla oltaisiin kuitenkin jälleen askel lähempänä isoa unelmaa. Ensi viikollahan Villa pelaa Konferenssiliigan välierän Olympiakosia vastaan, joten lepotaukojakaan ei juuri ole luvassa.

Aston Villa

@AVFCOfficial
33 games. 19 goals. 12 assists. 🔥


Pitkäaikaispotilaina Villalla jatkavat Emi Buendía, Tyrone Mings, Boubacar Kamara sekä Jacob Ramsey. Álex Moreno ja Nicolò Zaniolo ovat myös sivussa, mutta Douglas Luiz on lusinut pelikieltonsa. Chelsean poissaololistalta löytyvät Wesley Fofana, Roméo Lavia, Enzo Fernández, Lesley Ugochukwu, Reece James, Robert Sánchez, Christopher Nkunku, Levi Colwill, Malo Gusto sekä Ben Chilwell. Cole Palmerin pitäisi olla mukana kokoonpanossa.

Chelsealla menee taas vaihteeksi sen verran ”lujaa” poissaolorintamalla, että otetaan kernaasti veto Villan puolesta. Chelsea pelasi viimeksi tiistaina ja Villa sunnuntaina, joten pientä rasitusetuakin on Emeryn ryhmällä tässä ottelussa. Luizin paluu pelikiellon jäljiltä kokoonpanoon buustailee myös Villan saumoja reilusti!

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.