Valioliiga su 20.08. klo 16:00

Aston Villa - Everton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

In Sean Dyche we trust! Everton kiusaa sunnuntaina Aston Villaa!

Aston Villa saa Villa Parkille vieraakseen sunnuntain Valioliigamatsissa Evertonin. Villa otti avauskierroksella kunnolla lukua Newcastlelta vieraissa ja Evertonkin joutui kotipelissään tyytymään nollaan pisteeseen, kun Fulham haki täyden pistepotin Goodison Parkilta pelitapahtumien vastaisesti.

*Tsekkaa tipsin lopusta miten saat Evertonille betsit sisään ilman riskiä!

Everton loi Fulham-matsissa valtavan määrän maalipaikkoja, jotka kuitenkin hassattiin lahjakkaasti Valioliigan ykköstuhnun Neil Maupayn johdolla. Sean Dychen suojatit eivät todennäköisesti tälläkään sesongilla karkaa kauas putoamistaistosta, jos hyviä maalipaikkoja ei tämän paremmin saada konvertoitua tulostaululle.

Lasarettitilanne Villalla ei kovin kehuttava ole sunnuntaihin lähdettäessä. Tyrone Mings ja Emi Buendía ovat pitkään sivussa polvivammojen takia ja Jacob Ramsey, Bertrand Traoré, Leander Dendoncker, Álex Moreno ja Jhon Durán ovat myös poissa. Leon Bailey on 50-50. Evertonilta Dominic Calvert-Lewin saattaa olla kondiksessa, mutta Dele Alli, Seamus Coleman, Dwight McNeil ja Jack Harrison eivät ole pelikykyisiä.

Luotetaan sunnuntaina Dyche-palloon! Aston Villalla on paha tilanne sairastuvalla eikä tiiviisti matalalla puolustava Everton ole helpoin murrettava. Villa vaikuttaa hieman yliarvostetulta markkinoilla ja tähän kelpaa ottaa kernaasti vastabetsiä tasoituksella!

Näin voitat Evertonin avulla yli 56€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee sunnuntain taistoon huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Everton +0,5 kertoimella 2,25
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 56,25€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.