Valioliiga ti 25.04. klo 21:45

Aston Villa - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Unai Emeryn eurojunaa ei pysäytä mikään! Joutuuko sarjanousija poistumaan Villa Parkilta tiistaina tyhjin käsin?

Valioliigassa painetaan kovaa tahtia kohti kauden ratkaisuhetkiä ja tiistaina Aston Villa saa Villa Parkille vieraakseen Fulhamin. Unai Emeryn luotsaama kotijoukkue on kiinni europaikoissa ja Fulhamkin on kyennyt pitämään sarjan ylemmän keskikastin sijoituksensa jopa ilman pelikieltoa kärsivää Aleksandar Mitrovicia.

Villan edellä viidennellä sijalla on sunnuntaina kuusi maalia Newcastlen karusellissa päästänyt Tottenham ja matkaa on vain kaksi pongoa, joten ehdottomasti on nähtävä mahdollisena jopa viidenneksi sijoittuminen – kunhan Liverpool saadaan pidettyä myös takana. Itse asiassa jopa Fulhamilla on vielä mahdollisuuksia Eurooppaan, joten kauden loppuhuipennuksesta on tulossa henkeäsalpaava näytelmä!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa

@AVFCOfficial
The goal that secured a point. 🎯

@EM10Buendia 🤝 @DGOficial


Kotijoukkueelta Emiliano Martínez otettiin vatsavaivojen takia vaihtoon Brentford-pelissä puoliajalla ja tiistai on vielä kiikun kaakun. Jed Steerkin on sivussa, joten voi olla, että Viljami Sinisalo on Robin Olsenin kakkosmies tiistaina! Leon Bailey, Philippe Coutinho, Boubacar Kamara ja Matty Cash ovat lasaretissa. Fulhamilta Mitrovic on edelleen pelikiellossa ja Layvin Kurzawa sairastuvalla.

Aston Villa on tehnyt nyt 21 peräkkäisessä ottelussa maalin ja alla on muun muassa fantastinen 3-0-voitto Newcastlesta. Brentfordia vastaan oltiin viikonloppuna xG:n valossa alakynnessä vieraissa, mutta tasuri saatiin silti Lontoosta raavittua. Kotikertoimista löytyi tiistaille pelattavaa – lätkäistään lapulle suoraa voittoa huippukertsillä!