Valioliiga pe 13.01. klo 22:00

Aston Villa - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Karmea järkytys! Onko Aston Villa toipunut shokkitappiostaan kaljaliigajoukkueelle?

Molempien joukkueiden voisi sanoa palanneen melkoisella ryminällä Englannin kentille MM-kisojen jälkeen. Ainoastaan hyvässä mielessä tätä ei kuitenkaan tarkoiteta – kummassakin päässä alakerta on falskannut enemmän kuin tarpeeksi. Isäntä sai tuoreimpana suorituksenaan käkättimeen kakkosliigaseuralta Stevenagelta Englannin cupissa ja vierailla puolestaan on alla pari 2–2-tasuria peräkkäin.

Leeds on kunnostautunut hyökkäyspäässä, mutta omissa tekeminen ei erityisemmin ole vakuuttanut. MM-tauon jälkeen Jesse Marschin miehistöllä on takana jo neljä virallista kamppailua, joissa omissa on pölissyt peräti seitsemän kertaa. Toki mukana on myös viime sunnuntainen FA Cupin taistelu Cardiffia vastaan. Vierailija sentään pääsee uusimaan tasapelinsä jälkeen, mutta Aston Villa lensi tyystin pihalle.

Tietysti Unai Emery jonkin verran kierrätti kokoonpanoaan, mutta 1–2-tappio kakkosliigan jengille (neljänneksi korkein sarjataso) – vieläpä kotona, vahvalla kokoonpanolla ja päästämällä kaksi maalia – oli ala-arvoinen suoritus birminghamilaisilta. Ylipäätään isännän paluu viheriöille sumusaarilla on ollut jokseenkin kaksijakoinen – joukkue on esimerkiksi onnistunut voittamaan Tottenhamin vieraskentällä.

Leeds United

@LUFC
💬 𝗝𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗼𝗻 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗻𝗲𝘄𝘀: “Patrick Bamford is back in training and will be in the squad. Luis Sinisterra is getting closer but not quite ready. Crysencio Summerville is out for a month with an ankle injury.”

Molemmilla on perjantain kamppailun alla pieniä sairashuolia. Emeryn miehistön vahvuudesta ovat sivussa ainakin Diego Carlos, Leander Dendoncker, John McGinn, Ludwig Augustinsson ja maalivahti Jed Steer. Tuoreen hankinnan Alex Morenon pelaaminen on epävarmaa, mutta jos kaikki menee putkeen, lienee entinen Betis-puolustaja heti avauksessa. Matty Cashin pelaaminen on niin ikään epävarmaa.

Vieraiden osalta Crysencio Summerville on jälleen loukkaantunut ja Luis Sinisterran sairasloma jatkuu toistaiseksi. Adam Forshaw, Archie Gray sekä Stuart Dallas jatkavat telakalla. Hyökkääjä Patrick Bamford puolestaan palaa kokoonpanoon ja nyt voisi olla mahdollisuus lunastaa tutumpaa roolia takaisin – kunhan englantilainen vain pysyisi tällä kertaa ehjänä.

Tunnelma on sellainen, etteivät Marsch saati sitten Emery ole ainakaan jarrua painamassa tässä kohtaamisessa. Isännillä on jokunen peluutuksellinen kysymysmerkki nimenomaan puolustussuuntaan. Alakerran kustannuksella hyökkääminen tuntuu olevan puolestaan Leedsin DNA:ssa tukevasti ja Marcelo Bielsan haamu kummittelee yhä tasaisin väliajoin hajoilevan muodon väleistä.

Olisiko isäntä kuitenkin toipunut shokkitappiosta ja löytyisikö tällä kertaa enemmän kulmahammasta viimeistelyyn? Voittajaa saa arvailla, mutta maalit eivät ole kortilla. Betsisuositus heitetään ehdottomasti overin suuntaan (yli 2,5 maalia).

Betsaa overia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Maalimäärä – yli 2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Maalimäärä – yli 2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.