su 05.12. klo 18:30

Aston Villa - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Steven Gerrardin miehistö on ollut vahvassa vedossa! Jatkuuko Aston Villan nousu?

Aston Villa voitti kaksi ensimmäistä otteluaan uuden valmentajan hypättyä ruoriin, mutta keskiviikkona se hävisi sarjakärkeen punnertaneelle Manchester Citylle. Kolmessa edellisessä ottelussaan joukkue ei kuitenkaan ole jäänyt kertaakaan maaleitta, mikä on erinomainen suoritus pahasti alkukaudella sakanneelle birminghamilaismiehistölle. Vierailla on ollut jo pidempään vaikeaa ja aiemmassa Valioliiga-kamppailussaan tällä viikolla se pelasi Southamptonissa tasapelin.

Leicester on rämpinyt Valioliigassa kuluvalla kaudella, eikä viime kaudella europaikoille asti yltänyt ryhmä ole missään vaiheessa päässyt parhaalle mahdolliselle tasolleen. Loukkaantumiset ovat sotkeneet pelaamista, mutta suurimmat ongelmat liittyvät johonkin aivan muuhun. Hyvällä itseluottamuksella operoiva ja kolmessa edellisessä kamppailussaan viisi maalia iskenyt isäntä on paha koetinkivi Brendan Rodgersin miehistölle. Kuluvalla viikolla kettupaidat pelasivat 2–2-numeroihin päättyneessä ottelussa Southamptonia vastaan ja se osoitti, että omissa kolisee yhä liian helposti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

James Justin sekä Wesley Fofana ovat yhä vierailla alakerrasta sivussa. Lisäksi peleiltä puuttunevat Ricardo Pereira ja Youri Tielemans. Isäntä on päässyt poissaoloistaan huolimatta erinomaisiin tuloksiin Steven Gerrardin hypättyä ruoriin, eikä ihme. Joukkueen pelaamisessa vallinnut suvantovaihe vaikuttaisi päättyneen ja se on saanut pitkästä aikaa briljantteja onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Poissa ovat yhä Leon Bailey sekä Bertrand Traore, mutta muilta osin tilanne näyttää valoisammalle.

Leicester on kertoimien valossa altavastaaja ihan ansaitusti. Isäntien kova vire ei ole ottanut hyytyäkseen ja jopa kivikovaa Manchester Cityä vastaan joukkue sai aikaiseksi kelvollisen kotiesityksen aiemmin kuluvalla viikolla. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Uhmapelaajat uskoo, että Gerrardin otettua vastuun erinomaiseen liekkiin päässeet Ollie Watkins ja kumppanit ratkovat jälleen pisteet hyökkäysvoittoisessa kamppailussa.