Valioliiga ti 10.05. klo 22:00

Aston Villa - Liverpool

Liverpool vyöryy ärsytettynä voittoon! Mässäilläänkö Villa Parkilla maaleilla ihan kunnolla?

Liverpool pääsee tällä hetkellä parhaalla kokoonpanollaan valmistautumaan Mestarien liigan finaaliin ja taistelemaan Valioliigan mestaruudesta. Tottenham-tasapeli tosin sysäsi joukkuetta vähän kauemmas oman ottelunsa viikonloppuna murskaavasti voittaneesta Manchester Citystä. Mestaruusmahdollisuudet laskivat hieman, mutta kirittäjä ei luovuta.

Manchester Cityn pitäisi nyt hävitä, jotta Liverpoolin mestaruus olisi mahdollinen. Joukkueiden ero Valioliigan kärjessä kasvoi viikonloppuna kolmeen pisteeseen, kun Jürgen Kloppin miehistö väänsi 1–1-tasapelin kotonaan Tottenhamia vastaan. Palautumisaika on tällä kertaa lyhyt, kun ryhmä matkaa jo tiistaina Villa Parkille, jolla vastassa on kovat vieraspisteet Turf Moorilta 1–3-voitolla viikonloppuna hakenut isäntä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Leon Bailey sekä Jacob Ramsey ovat sivussa Kortney Hausen tavoin isännillä. Liverpoolin osalta pelaajatilanne hymyilee entistäkin parempana. Roberto Firminon paluu tapahtunee joko Aston Villaa vastaan tai ensi viikonloppuna pelattavassa FA Cupin finaalissa Wembleyllä. Ottelussa Kloppin joukot saavat vastaansa viime aikoina hieman ailahtelevasti pelanneen Chelsean.

Viime viikonlopun voitto oli isännille toinen perättäinen ja pisteille joukkue on päässyt nyt kolmessa kamppailussa peräkkäin. Vastassa ovat kuitenkin olleet Leicester, Norwich sekä Burnley, jotka nyt eivät valitettavasti ole missään muodossa verrattavissa sarjakakkoseen. Vieraiden edellinen tappio Valioliigassa on peräisin joulukuulta, mikä kertoo karua kieltään joukkueen rutiinista. On huomioitavaa, että Mestarien liiga -kiireet ja muiden kilpailujen tuoma rasitus ylipäätään ovat näkyneet meiningissä naurettavan vähän – joukkue on rautaisessa iskussa.

Luis Díazin tulo tammikuussa vahvisti Liverpool-hyökkäystä entisestään ja viime aikoina kolumbialainen on saanut nauttia vastuusta. Sadio Manén, Mohamed Salahin ja Díazin lisäksi hyökkäyspään optioita ovat Diogo Jota, Roberto Firmino sekä Divock Origi. Käytännössä Kloppilla on siis käytettävissään kahden Valioliigan eliittijoukkueen edestä vaihtoehtoja yläkerrassa, joten ei sinänsä ihme, että tulosta tulee ja on saatu.

Viikonlopun tasuriin ei varmasti oltu tyytyväisiä ja ärsytettyyn Liverpooliin sopii Steven Gerrardin miehistön varautua. Isäntä on saanut viime aikoina mukavasti onnistumisia, joten sen onnistuminen maalinteossa ei yllättäisi – Liverpool on kuitenkin erittäin todennäköinen voittaja tässä kohtaamisessa. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy ainakin kolme (yli 2,5).

10 euroa pelirahaa