Valioliiga la 15.01. klo 19:30

Aston Villa - Manchester United

Philippe Coutinho palaa Valioliiga-kentille lauantaina! Ottaako Aston Villa revanssin Manchester Unitedista?

Joukkueet kohtaavat toista kertaa kuluvalla viikolla, kun maanantaina miteltiin Manchesterissa Englannin Cupin merkeissä. Isäntien tuore vahvistus debytoi ja odotukset ovat korkealla – selviääkö United toista kertaa kuivin jaloin? Nollapeli irtosi viikon alkajaisiksi, mutta ajoittain joukkue oli pahasti helisemässä Aston Villan kanssa.

Aston Villa hamuaa revanssia, kun se kohtaa Manchester Unitedin uudelleen. Englannin Cupissa maanantaina 1–0-numeroihin päättyneen kamppailun lopputulos ei kerro täysin realistista kuvaa ottelusta. Manchester United oli ajoittain pahasti helisemässä, mutta selvisi kuin ihmeen kaupalla voittoon Scott McTominayn ottelun alkumetreillä puskemalla maalilla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Philippe Coutinho lienee seuratuin pelaaja ja kiinnostavin yksittäinen nosto ottelussa. Barcelona-lainan ensiesiintyminen on odotettu tapahtuma Villa Parkilla ja odotukset ovat katossa. Viimeksi brassitaituri edusti Valioliigassa Liverpoolia ja paluu tutulle maaperälle voi tehdä ihmeitä viime vuosina enemmän tai vähemmän varjojen mailla vaeltaneelle hyökkääjälle.

Isänniltä John McGinn on sivussa korttitilin täyttymisen johdosta ja loukkaantuneiden listalla jatkavat Marvelous Nakamba sekä Leon Bailey. Jaden Philogene-Bidace tuskin vielä palaa kokoonpanoon, mutta Ashley Youngin pelaamiselle on pieni mahdollisuus. Afrikan mestaruuskisoissa ovat puolestaan Mahmoud Hassan sekä Bertrand Traore. Vierailta samoissa karkeloissa pelaa Eric Bailly.

United-leirissä on pieniä huolia, sillä Scott McTominayn sekä Luke Shawn korttitilit ovat täynnä ja molemmat sitä kautta poissa kokoonpanosta. Tämä avaa näyttöpaikan esimerkiksi Alex Tellesille vasemman laitapuolustajan tontilla. Shaw on ollut niin vahvassa iskussa, että brasilialaisen peliaika on jäänyt todella kortille. Harry Maguiren odotetaan puolestaan palaavan puolustuspäähän Phil Jonesin tavoin ja Cristiano Ronaldo sekä Jadon Sancho saattavat niin ikään olla pelikunnossa. Diogo Dalotin pelaamiselle on pieni mahdollisuus, mutta Antony Martial sekä Paul Pogba ovat varmuudella sivussa.

Aston Villalla jäi varmasti tavaraa hampaankoloon maanantaina ja esitys herätti ehdottomasti lupauksia kotikamppailua ajatellen. Coutinhon saapumisesta tuleva noste auttaa myös isäntiä ja Unitedilla on kokoonpanonsa osalta isompia kysymysmerkkejä. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2 – Aston Villa).

10 euroa pelirahaa