Valioliiga la 15.04. klo 14:30

Aston Villa - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Harakat painaa päälle kuin yleinen syyttäjä! Onko Aston Villan puolustus taas jauhelihaa Newcastlen käsittelyssä?

Valioliigakierros päräytetään käyntiin lauantaina Villa Parkilla Aston Villan ja Newcastlen välillä. Villa on herännyt upeasti henkiin Unai Emeryn alaisuudessa ja nykyiseltä kuudennelta sijaltahan pääsisi jo Eurooppaankin! Newcastle on napannut kuitenkin taas viisi perättäistä voittoa, joten Villa saa piinkovan vastuksen kotiviheriölleen.

Villalta puuttuu lauantaina loukkaantuneet Matty Cash, Philippe Coutinho, Boubacar Kamara, Jed Steer ja Leon Bailey. Harakoiden riveistä on eri syistä sivussa Emil Krafth, Ryan Fraser ja Allan Saint-Maximin. Miguel Almirón saattaa olla kokoonpanossa, mutta paraguaylaisen mukanaolo selvinnee vasta lauantaina.

Newcastle United FC

@NUFC
Eddie Howe on the recent run of results:

"I think there's a growing belief that we're getting back to our best form after a difficult period around January when we were a bit frustrated with ourselves. The Wolves win was a big moment for us and we've backed that up."


Lauantaina nähdään kentällä kaksi suoraviivaista ja juoksuvoimaista joukkuetta, joten tylsä nyhjäys on tässä tapauksessa varsin epätodennäköinen lopputulema! Newcastle painaa päälle jopa vieraissa kuin yleinen syyttäjä ja Villakin saa mitä luultavimmin omat saumansa pahantekoon.

Lähdetään pidemmittä puheitta siis overin kelkkaan – kerroin on vielä näin matsipäivän kynnyksellä varsin riittoisa! Villa on iskenyt Emeryn alaisuudessa maalin toistaiseksi jokaisessa pelissä ja Harakoiden matseissa on luotu viimeisissä peleissä valtavia määriä maaliodottamaa. Kuulostaa liiankin hyvältä ollakseen totta, mutta sukelletaan siitä huolimatta päistikkaa over-talkoisiin!