ti 30.01. klo 22:15

Aston Villa - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Newcastlelle jälleen luu kouraan? Villa Park on ollut vaikein paikka vierailla Valioliigassa!

Isännillä on pieniä loukkaantumishuolia, kun se tavoittelee huipputärkeitä pisteitä kotinurmellaan Newcastlea vastaan tiistaina. Vierailla puolestaan on yhä lukuisia merkittäviä poissaolijoita, mikä vaikeuttaa jo valmiiksi äärimmäisen kivikkoista polkua taisteluun paikoista eurokentille – joukkue saa kuitenkin tulevaan matsiin todennäköisesti pieniä apuja sairastuvalta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vaikuttaisi siltä, että viimeisimmissä Valioliiga-kamppailuissaan synkillä vesillä uinut Newcastle saa hieman hyviä uutisia Villa Parkin vierailulle. Ainakin Jacob Murphy ja Miguel Almirón ovat todella lähellä pelikuntoa. Jamaal Lascelles tuskin on vielä kunnossa ja telakalla jatkavat myös Callum Wilson, Harvey Barnes, Elliot Anderson, Joseph Willock, Matt Targett, Joelinton sekä ykkösmaalivahti Nick Pope.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Motivation is high ahead of our return to Villa Park on Tuesday night. 😤

Isäntä on yhä neljän parhaan joukossa, mutta ero kärkeen on kasvanut viiteen pisteeseen – toisaalta Tottenham hengittää niskaan ainoastaan kolmen pisteen päässä. Tässä vaiheessa huippukautta pelaavalla isännällä olisi pisteille tarvetta. Edelleen pitää muistaa, että Aston Villa on ollut kaikista joukkueista paras kotikentällään. Viimeisintä pääsarjatappiota Villa Parkilla saa hakea viime kaudelta, eikä edes tasapelejä ole kuluvalla kaudella tullut kuin yksi.

Isännillä ovat pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi sivussa rotaatiohyökkääjä Jhon Durán, Pau Torres, Lucas Digne sekä Jacob Ramsey. Viimeistä edellisenä mainitun poissaollessa Álex Moreno on ottanut vasemman laitapuolustajan tontin valovoimaisesti haltuunsa. Vaikka Torresia kaivataan puolustuksen keskustaan kipeästi, selviää isäntä yhä edelleen huomattavasti Newcastlea vähemmillä menetyksillä.

Aston Villa on pystynyt kotikentällään paitsi kliinisyyteen myös maalipaikoille pääsemiseen kovalla prosentilla. Erityisesti kotinurmellaan onnistuneella Unai Emeryn miehistöllä tuntuu olevan omanlaisensa murtautumismalli jokaiseen tilanteeseen. Vaikka viime aikoina on tullut pari pistemenetystä, ei isäntää ainakaan vielä voi kärkitaistelusta sivuuttaa. Repaleinen Newcastle on kauden vaikeimmalla vierasnurmella vaikeuksissa ja lapulle otetaan kotivoitto.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Aston Villa (1X2) kertoimella 1,95.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.