Valioliiga la 30.04. klo 17:00

Aston Villa - Norwich

Pukki-party on taas tilauksessa! Palaako mies maalien makuun surkeasti esiintynyttä isäntää vastaan?

Sarjajumbo Norwich mestsästää seuraavana pisteitä Aston Villaa vastaan Birminghamissa. Viime viikonloppuna tuli ruma selkäsauna niin ikään vieraskentällä Newcastlea vastaan, ja vaikka isäntä on ollut hieman alavireinen viime aikoina, ei ennakkosuosikista tulevassa kamppailussa ole epäselvyyttä. Kanarialintupaitojen hissiliikkeelle Valioliigan ja Mestaruussarjan välillä on tulossa jatkoa – suomalaistykki on solminut jatkopahvin englantilaisseuran kanssa, mutta näyttöjä on edelleen mahdollista antaa, eikä lainapesti muualle ole mahdoton ajatus ensi kauden osalta.

Ainakin Ozan Kabak, Christoph Zimmermann, Andrw Omobamidele sekä Adam Idah puuttuvat vierailta. Toisaalta Joshua Sargent sekä Kenny McLean leinevät pelikunnossa, joten tukitoimia Teemu Pukille saattaa jälleen olla tarjolla. Suomalaistykin maali saatiin makealla tavalla kiinni viimeistä edellisen kamppailun 3–2-tappiossa Manchester Unitedia vastaan, mutta olisiko taas Pukki-partyn aika?

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Aston Villa on päästänyt viidessä edellisessä kamppailussaan peräti yhdeksän maalia ja viime viikonloppuna tullut maaliton tasuri Leicesterin vieraana katkaisi jo neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken. Steven Gerrardin miehistöstä puuttuu edelleen tärkeitä palasia, kun laitapuolustaja Lucas Digne, Morgan Sanson sekä Kortney Hause ovat varmuudella poissa pelistä. Alakerran pelaamisessa riittää parannettavaa, eikä edes nollapeli Leicesteriä vastaan ollut kovinkaan vakuuttava suoritus.

Norwich on taistellut urheasti, vaikka se on jälleen putoamassa heti nousukaudellaan sarjasta. Pukilla on tuore jatkopahvi seuran kanssa, mutta lainapestin mahdollisuus on aina olemassa. Tällä kaudella Huuhkajat-tähtikään ei ole onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ruuti on hieman kuivunut muun joukkueen mukana keväällä. Viimeksi Manchester Unitedia vastaan maalinteossa onnistuneen suomalaisen täysosumalle on heikosti pelannutta Villa Parkin isäntääkin vastaan tarjolla makoisa palautus, jota kelpaa maltilla kokeilla. Kohteeksi tähän kamppailuun otetaan siis, että Pukki osuu ainakin kertaalleen.

10 euroa pelirahaa