pe 22.12. klo 22:00

Aston Villa - Sheffield United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tolkutonta tykitystä! Horjahtaako sensaatiomaisen Aston Villan tasapaino yllättävässä matsissa?

Aston Villa marssii huippuvireessä takaisin kotiyleisönsä eteen Valioliigassa. Viime viikonloppuna joukkue haki pisteet Brentfordin vieraana ja sitä ennen kaatuivat Villa Parkilla peräkkäin Manchester City ja Arsenal. Vaikka valmentajaansa vaihtanut Sheffield United on osoittanut hiljattain orastavia piristymisen merkkejä, on tämä sille liian iso pala haukattavaksi. Onko jälleen yksi murskatappio tosiasia?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sheffield Unitedin pelaajatilanne on edelleen hankala. John Egan, Rhys Norrington-Davies, Tom Davies, Daniel Jebbison sekä Rhian Brewster ovat varmuudella sivussa pitkäaikaisloukkaantuneen Chris Bashamin tavoin. On selvää, että poissaolot kapeassa rosterissa ovat näytelleet suurta roolia tuloksissa, mutta täysin niistä ei vieraiden huonous johdu. Materiaali on parhaimmillaankin surkea, puolustuspää ei todellakaan riitä Valioliigaan ja hyökkäyspään tekotontit ovat melko harvinaisia.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Never change, John McGinn.

Hurmoksessa pelaavaa Aston Villaa ei tällä hetkellä tunnu pysäyttävän mikään. Perjantaina pelattavan koitoksen joukkueet edustavat sarjan vastakkaisia ääripäitä käytännössä kaikilla tilastoilla. Isäntien sairastilanne on verrattain hyvä. Boubacar Kamara on pelikiellossa, mutta Lucas Digne sekä Douglas Luiz palaavat kehiin oltuaan sivussa korttitilien täyttymisen vuoksi 1–2-voitossa Brentfordia vastaan. Pau Torresin pelikunto on pieni kysymysmerkki ja Youri Tielemans on kolhun takia sivussa. Muilta osin Unai Emery marssittanee parhaan miehistönsä kehiin.

Betsimielessä ottelun lähtökohdat ovat haastavahkot, mutta tässä matsissa isäntä pääsee takuulla hyökkäämään sydämensä kyllyydestä. Lopulta ei olisi järin suuri yllätys, vaikka viime viikkoina loistanut tasapaino tällaista vastustajaa vastaan hieman horjahtaisi ja myös Sheffield onnistuisi jostakin yksittäisestä tilanteesta tunkemaan pallon nyyttiin. Joka tapauksessa runsasmaalisuus tuoksahtaa Uhmapelaajien nenään mukavalle ajatuksella – lapulle lähtee yli 3,5 maalia -kohde.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,16.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.