Valioliiga pe 16.09. klo 22:00

Aston Villa - Southampton

Tuplaa betsivoitot hulppealla tarjouksella! Konttaako Steven Gerrardin luotsaama Aston Villa taas?

Villa Parkilla pelataan Valioliigaa pitkästä aikaa perjantaina, kun Southampton vierailee Birminghamissa. Ralph Hassenhüttlin miehistön alkukausi Valioliigassa on ollut hieman kaksijakoinen, kuten myös Aston Villalla. Isäntä on kärsinyt jo neljä tappiota ja napannut ainoastaan yhden voiton, mutta kaikki pisteet ovat tulleet kotiyleisön edessä. Syyskuun alussa ennen pelitaukoa ryhmä pelasi 1–1-tasapelin Manchester Cityn kanssa.

Southampton on hävinnyt Tottenhamille, Manchester Unitedille ja vieraissa Wolvesille. Joukkue kuitenkin onnistui elokuun lopussa kaatamaan Chelsean ja pisteitä on tullut myös voitolla Leicesteristä sekä tasurilla Leedsiä vastaan. Hassenhüttlin ryhmä on viime kausilla väläytellyt potentiaaliaan, ja vaikka se on markkina-arvoltaan selvästi sarjan alemmassa keskikastissa, on jopa suurseuroilla ollut joukkueen kanssa hankaluuksia. Villa Parkille Southampton pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan, kun Duja Caleta-Car palannee kokoonpanoon ja sivussa jatkavat ainoastaan Romeo Lavia sekä Valentino Livramento.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Kotijoukkueella on pelaajatilanteen ympärillä isompia kysymysmerkkejä. Avainpelaajista Matty Cash on varmuudella sivussa ja Diego Carlos niin ikään loukkaantuneena. Southamptonista lainattu Jan Bednarek ei saa ottelussa pelata. Kysymysmerkkejä on muillakin osa-alueilla – ykkösmaalivahti Emiliano Martinez on hieman sairastellut, kuten myös tärkeä hyökkääjä Ollie Watkins. Toinen torjuja Robin Olsen puolestaan on kärsinyt polvivammasta, joten pahimmassa tapauksessa kumpikaan maalivahdeista ei ole pelikunnossa. Toki on todennäköistä, että joko Martinez tai Olsen parsitaan kasaan vaikka väkisin.

Pelillisesti isäntä hallinnee palloa, mutta vierailija saa varmasti mahdollisuutensa. Esimerkiksi elokuun lopussa Aston Villa pelasi kotonaan West Hamia vastaan hautoen palloa lähes 60% hallinnalla, mutta ei saanut mitään aikaiseksi. Toisaalta vastaavia esityksiä on ollut alkukaudella useita ja ennen kaikkea isäntä on ollut tehoton. Kolmessa kotikamppailussaan joukkue on onnistunut vain yhtä monesti maalinteossa, eikä ruuti ole sen kuivempaa ollut vieraissakaan – päinvastoin. Yhteensä joukkue on tehnyt kuudessa matsissa vaivaiset viisi maalia.

Southampton ei missään tapauksessa myy nahkaansa ilmaiseksi. Tilanteenvaihdoissa ja nopeissa vastaiskuissa on vieraiden sauma maalintekoon. Myös isäntien pelaajatilanteen osalta riittää kysymyksiä, joten tässä vaiheessa vieraiden tasapeli ei vetoa -mallinen voitto maistuu lapulle erinomaisesti.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Tasapeli ei vetoa – Southampton” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,00 (2 x 2,50).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 500€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 250€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa