Valioliiga la 13.05. klo 17:00

Aston Villa - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämättömän surkea! Onko Tottenham edes vielä saavuttanut pohjakosketusta?

Aston Villa saa vieraakseen ailahtelevasti viime aikoina pahasti aiahdelleen Tottenhamin. Isäntä pääsee pitkästä aikaa kotiinsa Villa Parkille, kun sillä on allaan vaikeat vierasottelut parilta edelliseltä viikonlopulta. Pelaajatilanne isännillä on erittäin hyvä ja se paranee entisestään, kun tärkeä puolustajapelaaja palaa kokoonpanoon. Vaikeaa vierasreissua voi povata pohjoislontoolaisille.

Isäntä saa Matty Cashin takaisin kokoonpanoonsa, mikä tarkoittaa ainoastaan Jed Steerin olevan toipilaana. Loukkaantumistilanne on siis Aston Villalla erinomainen, mutta samaa ei voi vierailijasta sanoa. Tottenham joutuu tulemaan toimeen ilman Hugo Llorisia, Ryan Sessegnonia ja Rodrigo Bentancuria. Tuttujen loukkaantumisten lisäksi puolustaja Clement Lengletin pelikunto on kysymysmerkki.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraiden alakerta on vuotanut viime aikoina pahasti, kun vastustajat ovat mättäneet kukkopaitojen verkkoon peräti 15 maalia viiden ottelun otannalla. Erityisen vaikeaa Tottenhamilla on ollut vieraskentillä – edellinen voitto reissussa on tammikuun loppupuolen peruja. Kuudessa edellisessä vierasottelussaan liljanvalkoisille on tullut vaivaiset kaksi pistettä. Toisaalta Aston Villa on kotonaan käsittämättömän vahva ja viiden kotikamppailun voitto sekä nollapeliputkessa.

Pelivalinta on ilman muuta kotivoitto (1X2). Tottenham pelaa tällä hetkellä europaikoista ja pisteitä se tarvitsisi. Pelillisesti joukkue ei vakuuta ja isäntä on niin ikään nälkäinen – tuleva vastustaja on ainoastaan muutaman pinnan päässä, joten voitolla Aston Villa nousisi lontoolaisten kanssa tasapisteisiin.

Betsaa Aston Villalle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Aston Villa), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Aston Villa” 25€ panoksella ja voit voittaa 59€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.