Valioliiga su 31.10. klo 18:30

Aston Villa - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voittaako West Ham taas? Michael Antonio ja kumppanit iskevät ailahtelevan Aston Villan kimppuun

Aston Villa on kolmen ottelun tappioputkessa Valioliigassa ja sillä on ollut haasteita etenkin puolustuspäässä. Vierasjoukkueen West Hamin pistetehtailusta ei tunnu tulevan loppua ja joukkue on pystynyt säilyttämään asemansa kärjen tuntumassa, kun jo yhdeksän sarjakierrosta on takana. Kuluvalla viikolla ryhmä onnistui kaatamaan myös Manchester Cityn Englannin liigacupin ottelussa.

Dean Smithin luotsaaman Aston Villan erinomaisesti aivan kauden alkumetreillä sekä edellissesongilla toiminut puolustuspermanentti on viime aikoina osoittanut heikkouden merkkejä. Joukkue on päästänyt tappioputkensa aikana jo kahdeksan maalia. Ainoat poissaolijat kotijoukkueella ovat pitkään sivussa olleen egyptiläisen Trezeguetin lisäksi lupaava hyökkääjä Jaden Philogene-Bidace ja Morgan Sanson.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

West Ham sai keskiviikkona pelaamassaan Manchester City -kamppailussa tšekkipuolustajansa Vladimir Coufalin takaisin kokoonpanoonsa, joten joukkue pääsee Birminghamissa irti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Ainoastaan Alex Kral on yhä kokoonpanosta sivussa ja Moskovan Spartakista West Hamiin saapuneen keskisektorin miehen Valioliiga-debyytti odottaa yhä itseään.

Ennen maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailun kautta tullutta cup-voittoaan David Moyesin suojatit olivat voittaneet Valioliigassa kaksi ottelua peräkkäin, kun 1–0-numeroin kaatuivat viime lauantaina kotinurmella Tottenham ja sitä edeltävällä kierroksella vieraissa Everton. West Hamilla on tekemisessään hyvä meininki ja viime aikoina ailahdellut isäntien puolustus saattaa olla jälleen kerran helisemässä.

Pelivalinnaksi maistellaan maltillisella panostuksella vierasvoitto, joka vaikuttaa kerroinasettelussa kenties hieman aliarvioidulta mahdollisuudelta. Toki tasapeliriski on olemassa, mutta näistä kahdesta ryhmästä West Ham on matkalla menestykseen ja Aston Villa jonnekin muualle. Michail Antonio ja kumppanit ovat jälleen valmiina tekemään tuhojaan!