la 30.03. klo 19:30

Aston Villa - Wolves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolvesin syömähampaat sivussa! Pelataanko lauantaina Villa Parkilla pienimaalisesti?

Lauantaina pelataan Aston Villan ja Wolvesin välinen melko tuoreeltaan derbyksikin luokiteltu taisto. Villa palailee maajoukkuetauolta Valioliigan top 4-joukkueena, kun Unai Emeryn ryhmällä on matsi enemmän pelattuna kuin Tottenhamilla. Gary O’Neilin käskyttämä Wolves on sen sijaan ollut talvella nousujohteisessa kunnossa ja Sudet on nyt yhdeksäntenä.

*Tsekkaa tipsin lopusta miten voit betsata underia ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villa on tietysti mukana myös Konferenssiliigassa, mutta hetkeen ei kuitenkaan europeleihin ole tarvetta keskittyä, kun eurokekkerit jatkuvat vasta huhtikuun puolen välin tienoilla. Tämä kelvannee Emerylle, sillä Villa oli parissa viimeisimmässä Valioliigapelissä pelillisesti kehno.


Villalta on loppukauden sivussa Emi Buendía, Tyrone Mings sekä Boubacar Kamara. John McGinn kärsii pelikieltoa ja Matty Cash sekä Jacob Ramsey ovat vielä näin muutaman päivän ennen peliä epävarmoja. Wolvesilta on sivussa Pedro Neto ja Hwang Hee-chan, mutta Matheus Cunhan, Craig Dawsonin ja Jean-Ricner Bellegarden mahdollisuudet ovat vielä kelvolliset lauantaille.

Lauantaille maistuu parhaiten under. Wolvesin mahdollisuudet pahantekoon ovat näillä näkymin varsin ohkaiset, kun käytännössä kolme hyökkäyspään pelaajaa on sivussa tai puolikuntoisena. Wolvesin pelisuunnitelmakin muotoutunee pakon sanelemana tämän tilanteen ympärille eli isoja riskejä ei oteta eikä Villaa päästetä turhaan hyödyntämään tyhjiä tiloja.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto alle 2,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.