CS to 21.04. klo 14:30

Astralis - ASG

Astraliksen tasoitus hyvin alhainen!

PGL:n Antewerpin Major-turnauksen RMR-karsinnat ovat Euroopan B-lohkoa vaille paketissa. Euroopan B-lohkossa A-lohkon tapana kilpailee kuusitoista joukkuetta, joiden mukana on mm. suomalaispelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2. B-lohko aloitetaan torstaina kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella, jotka molemmat pelataan paras yhdestä -formaatilla.

Tanskalaisjoukkue Astralis aloittaa urakkansa RMR-karsinnoissa ottelullaan ASG-nimistä joukkuetta vastaan. ASG tunnettiin ennen nimellä AVE eli joukkueessa pelaa edelleen tutut venäläispelaajat. ASG on alemman tason joukkue, ja on ollut selvissä vaikeuksissa omissa otteluissaan viime aikoina. Tämä tekee Astraliksesta massiivisen ennakkosuosikin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

ASG on onnistunut häviämään mm. MASONIC:n kaltaisille joukkueille, jotka eivät siis Astraliksen rinnalla näytä juuri miltään. Astralis on todella tasokas LAN-joukkue, kun ASG puolestaan ei ole tämän tason turnauksia kokenut ollenkaan. Astralis on nostanut tasoaan, kun ASG puolestaan pysynyt entisenä paskana itsenään.

ASG:n parhaat kartat ovat Ancient ja Mirage, jotka molemmat Astralis saa halutessaan poistettu ottelun formaatin ansiosta. Astraliksen tasoitus on asetettu yllättävän alhaiseksi. Kun muut huippujoukkueet nauttivat peräti 7,5 kierroksien tasoituksista, on Astraliksen tasoitus vain 5,5 kierrosta. Tämä tarjous on ehdottomasti hyödynnettävä, sillä vaikka Astralis ei G2:n tai Playersin tasolla ole, on vastassa silti tälle tasolle täysin kelpuuttamaton joukkue.

10 euroa pelirahaa