ti 26.10. klo 11:00

Astralis - CPH Flames

CPH Flames iskussa? AWP-sankarit isossa roolissa PGL Majorin avausottelussa

Historian suurimman CS:GO -turnauksen PGL Major Stockholmin saa kunnian avata kaksi tanskalaisjoukkuetta – Astralis ja CPH Flames, jotka kohtaavat klo: 11:00 alkavassa ottelussa tiistaina, 26. lokakuuta. Astralis on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun ollessaan selvästi kokeneempi LAN-joukkue. CPH Flamesin rosterista löytyy nimittäin viisi pelaajaa, jotka eivät koskaan ole pelanneet major-turnauksessa. Tanskalaisjoukkue teki tasonnoston juuri oikeaan aikaan hieman ennen majoreiden karsintaturnausta, ja selvitti sieltä tiensä historian suurimpaan CS:GO-turnaukseen suurimman altavastaajan asemassa.

CPH Flamesin etuna on joukkueen erittäin laaja karttavalikoima, josta joukkue hyötyy valtaisasti myös Astralista vastaan. Tanskalaisjoukkue Astralis teki erikoisen päätöksen kokoonpanonsa suhteen, kun joukkue päätti tiputtaa Lucas ”Bubzkji” Andersenin pelaavasta kokoonpanosta. Hänen tilalleen joukkueen rosteriin palaa joukkueen IGL Lukas ”gla1ve” Rossander, joka oli ulkona muutamasta turnauksesta esikoisensa syntymän vuoksi.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

Astralis tulee poistamaan otteluun lähdettäessä Miragen sekä Ancientin. Joukkueen kolmas poisto on hieman kyseenalaisempi, sillä on epäselvää, haluaako joukkue poistaa mielummin Overpassin vai Vertigon, joissa molemmissa tanskalaisjoukkue on ollut hyvin heikko ja joissa Astralis ei ole pelannut montaakaan virallista ottelua. CPH Flames on molemmissa kartoissa uskomattoman vahva, ja täten heille on täysin sama kumpaa karttaa pelataan.

CPH Flames poistaa varmastikin metamuutoksen nähneen Dust 2:n sekä Astraliksen parhaimmat kartat Nuken ja Infernon. Tällöin pelataan joko Vertigoa tai Overpassia, jotka molemmat ovat hyvin suosivia AWP-pelaajille. Lapulle painetaankin CPH Flamesin AWP-tykki Nico ”nicoodoz” Tamjidin 17,5 tapon ylitystä. Nicoodoz on molemmissa kartoissa ollut joukkueensa toiseksi paras pelaaja Fredrik ”roeJ” Jørgensenin jälkeen kelvollisella 1,10 ratingillä. Keskiarvolta nicoodoz on saanut näissä kartoisa 0,70 tappoa per kierros, mutta Astraliksen hidasta tyyliä vastaan hänen pitäisi saada rutkasti mahdollisuuksia tappoihin.

Ottelusta on lupa odottaa tasaista vääntöä, mikä on loistava asia betsin kannalta. Astraliksen AWP-pelaaja Lucky on kokematon ja nicoodoz pystyy varmastikin haastamaan hänet serverillä varsinkin ollessaan selvästi altavastaajan asemassa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %