CS ti 26.10. klo 11:00

Astralis - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CPH Flames iskussa? AWP-sankarit isossa roolissa PGL Majorin avausottelussa

Historian suurimman CS:GO -turnauksen PGL Major Stockholmin saa kunnian avata kaksi tanskalaisjoukkuetta – Astralis ja CPH Flames, jotka kohtaavat klo: 11:00 alkavassa ottelussa tiistaina, 26. lokakuuta. Astralis on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki otteluun ollessaan selvästi kokeneempi LAN-joukkue. CPH Flamesin rosterista löytyy nimittäin viisi pelaajaa, jotka eivät koskaan ole pelanneet major-turnauksessa. Tanskalaisjoukkue teki tasonnoston juuri oikeaan aikaan hieman ennen majoreiden karsintaturnausta, ja selvitti sieltä tiensä historian suurimpaan CS:GO-turnaukseen suurimman altavastaajan asemassa.

CPH Flamesin etuna on joukkueen erittäin laaja karttavalikoima, josta joukkue hyötyy valtaisasti myös Astralista vastaan. Tanskalaisjoukkue Astralis teki erikoisen päätöksen kokoonpanonsa suhteen, kun joukkue päätti tiputtaa Lucas “Bubzkji” Andersenin pelaavasta kokoonpanosta. Hänen tilalleen joukkueen rosteriin palaa joukkueen IGL Lukas “gla1ve” Rossander, joka oli ulkona muutamasta turnauksesta esikoisensa syntymän vuoksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Astralis tulee poistamaan otteluun lähdettäessä Miragen sekä Ancientin. Joukkueen kolmas poisto on hieman kyseenalaisempi, sillä on epäselvää, haluaako joukkue poistaa mielummin Overpassin vai Vertigon, joissa molemmissa tanskalaisjoukkue on ollut hyvin heikko ja joissa Astralis ei ole pelannut montaakaan virallista ottelua. CPH Flames on molemmissa kartoissa uskomattoman vahva, ja täten heille on täysin sama kumpaa karttaa pelataan.

CPH Flames poistaa varmastikin metamuutoksen nähneen Dust 2:n sekä Astraliksen parhaimmat kartat Nuken ja Infernon. Tällöin pelataan joko Vertigoa tai Overpassia, jotka molemmat ovat hyvin suosivia AWP-pelaajille. Lapulle painetaankin CPH Flamesin AWP-tykki Nico “nicoodoz” Tamjidin 17,5 tapon ylitystä. Nicoodoz on molemmissa kartoissa ollut joukkueensa toiseksi paras pelaaja Fredrik “roeJ” Jørgensenin jälkeen kelvollisella 1,10 ratingillä. Keskiarvolta nicoodoz on saanut näissä kartoisa 0,70 tappoa per kierros, mutta Astraliksen hidasta tyyliä vastaan hänen pitäisi saada rutkasti mahdollisuuksia tappoihin.

Ottelusta on lupa odottaa tasaista vääntöä, mikä on loistava asia betsin kannalta. Astraliksen AWP-pelaaja Lucky on kokematon ja nicoodoz pystyy varmastikin haastamaan hänet serverillä varsinkin ollessaan selvästi altavastaajan asemassa.