CS ke 19.10. klo 20:30

Astralis - Eternal Fire

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Astralis huhumyllyn keskellä! Eternal Firelle loistokerrointa tanskalaisjoukkuetta vastaan!

BLAST Premier Fall Showdown -turnaus toimii viimeisenä huipputurnauksena ennen lokakuun viimeisenä päivänä alkavaa Rion Major-turnausta. Turnaus käynnistyy keskiviikkona, ja siinä selvitetään viimeinen BLAST Premier Fall Final -turnaukseen tiensä löytävä joukkue. Mukana on Astralis, Vitality, Heroic, BIG, Eternal Fire, Sangal, ECSTATIC sekä Tyloo.

Tanskalaisjoukkue Astralis on melkoisen myllerryksen keskellä. Joukkue purki sopimuksen Kristian “k0nfig” Wienecken tappelukohun jälkeen, ja nyt tanskalaisjoukkue on huhujen mukaan metsästämässä rosteriinsa kahta uutta pelaajaa. Nicolai “device” Reedtzin on huhuttu palaavaan joukkueen vahvuuteen, ja huhujen mukaan Astralis on myös hankkimassa Sproutissa pelaavan Victor “Staehr” Staehrin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Astraliksen nykykokoonpano ei ole suorittanut millään tasolla hyvin. Joukkue jäi ulos Rion Major-turnauksesta eikä pelit ole sujunut edes selvästi heikompia vastuksia vastaan. Nyt BLAST:n ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu tulivoimainen Eternal Fire, joka paransi ESL Challenger Rotterdam -turnauksessa virettään selvästi.

Eternal Fire on täysin kykyneväinen voittamaan Astraliksen varsinkin, kun ottaa huomioon, että joukkueella on Nuke, Dust 2 ja Inferno, missä kaikissa Eternal Fire on jopa paremmassa formissa, kuin tanskalaisjoukkue. Kolme karttaa, mistä Eternal Fire saa kaksi pakostikin peliin. Loistokerroin taskuun MrGreeniltä!