CS pe 07.10. klo 19:00

Astralis - forZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä täällä tapahtuu? Astraliksen paletti aivan sekaisin – forZelle loistokerrointa!

IEM Road to Rio -karsintaturnaus ensi kuun Major-turnausta varten jatkuu perjantaina neljännen kierroksen otteluilla. Karsintaturnauksiahan pelataan samanaikaisesti kolmessa eri divisioonassa. Amerikan joukkueet ovat kerääntyneet Tukholmaan, kun puolestaan Euroopan joukkueet Maltalle. Aasian joukkueet pelaavat keskenään Australiassa.

Tanskalaisjoukkue Astralis on hyvin lähellä eliminointia RMR-karsinnoista, joka tarkoittaisi sitä, ettei legendaarista tanskalaisjoukkuetta nähtäisi ensi kuun Major-turnauksessa. Astralis oin nimittäin 1-2 -tilanteessa, kun kolmella häviöllä etenee jatkoon, ja kolmella tappiolla puolestaan ulos.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Astralis kohtaa perjantain kuolemanottelussaan venäläisjoukkue forZen. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Joukkueet jakavat saman vakipoiston, mikä varmastikin tarkoittaa sitä, että Vertigo tullaan floattaamaan toiselle poistokierrokselle. ForZe poistaisi tällöin Infernon, ja Astralis poistaisi Dust 2:n.

ForZe saa omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin, kun Astralis varmastikin valitsee Miragen. Ancient voi olla potentiaalinen kolmas kartta, mikäli sitä tarvitaan. Tanskalaisjoukkueen paletti on pahasti sekaisin, sillä joukkue pelaa akatemiapelaajansa kanssa, Nicolai “device” Reedzin paluu lähestyy ja draama Kristian “k0nfig” Wienecken nyrkkitappelun keskellä kasvaa.