CS ma 09.05. klo 15:30

Astralis - IHC

k0nfigilta ja BlameF:ltä ei respektiä tipu – IHC:tä odottaa murskajaiset

PGL Major Antwerpin avauskierroksen ottelut ovat selvillä. Challengers Stagen kuusitoista joukkuetta kilpailevat maanantaina 9. päivä toukokuuta alkaen kahdeksasta paikasta Majoreiden Legends Stagella. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelukierrosta, ja päivän toiset ottelut muovautuvat tuttuun tyyliin ensimmäisen kierrosten otteluiden tulosten perusteella.

Päästriimin kolmannessa ottelussa päästään todistamaan tanskalaisjoukkue Astraliksen dominanssia. Joukkue kohtaa klo: 15:30 alkavassa ottelussa täysin huippuskenelle tuntemattoman Mongoliasta kotoisin olevan IHC:n. Tämä on ensimmäinen kerta, kun IHC pelaa huipputason turnauksessa, sillä joukkue on tähän saakka grindannut vain oman alueensa turnauksia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkueen tilastot ja tulokset eivät ole erikoisia. IHC on hävinnyt TYLOO:lle muutamia kertoja, ja voittanut muut oman alueensa joukkueet melko selvin numeroin. IHC:n karttavalikoima näyttäisi olevan vain neljän kartan kokoinen, sillä kolmessa muussa kartassa joukkue on pelannut vain yhden ottelun jokaisessa.

Astralis hyötyy tästä hurjasti. Jo valmiiksi selvästi tulivoimaisempi, ja yhtään respectiä antamaton Astralis Benjamin “BlameF” Bremerin sekä Kristian “k0nfig” Wienecken johdolla saa otteluun loistavan kartan. Astralis voi yksinkertaisesti poistaa Dust 2:n, Infernon ja Miragen, jotka ovat IHC:n parhaita karttoja. Astralis saa tällöin kolme IHC:n parasta karttaa poistettua, ja jäljelle IHC:n pelaamista kartoista jää vain Nuke. IHC pääsee tällöin pelaamaan Astralista vastaan joko Ancientissa, Vertigossa, Overpassissa tai Nukessa riippuen joukkueen poistoista. Kaikki edellä mainitut ovat Astraliksen kovimpia karttoja.

10 euroa pelirahaa