CS ti 18.01. klo 16:00

Astralis - K23

Luckyn viimeinen mahdollisuus on nyt – xsepower kurittaa

Tauon jälkeinen ensimmäinen vetopäivä oli suuri menestys. Jatketaan samalla mallilla kohti tiistain betsejä, joita riittää jälleen jokaiseen makuun tykkää sitten äidistä tai tyttäristä. Tiistai aloitetaan Funspark ULTI -turnauksen merkeissä, jossa kahdeksan joukkuetta taistelee 250 000 dollarin palkintopotista. Mukana on niin fnatic, kuin Astraliskin sekä myös Gambit, Extra Salt ja BIG.

Edellä mainittu tanskalaisjoukkue Astralis on todennäköisesti pikaisesti muutosten edessä, sillä vapailla markkinoilla on tällä hetkellä kaksi tanskalaista AWP-pelaajaa, jotka molemmat nostaisivat Astraliksen osakkeita huomattavasti. Etenkin FPX:ssä pelannut Asger “farlig” Jensen olisi loistava korvaus nykyään Astraliksessa vaikuttavalle Philip “Lucky” Ewaldille, joka ei yksinkertaisesti pärjännyt AWP-roolissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Mikäli Lukas “gla1ve” Rossander pelaa edelleen AWP-roolissa, voi Astraliksen lukea pois tästäkin turnauksesta. Tosin mikäli Lucky pommittaa isolla vihreällä, ei tanskalaisjoukkueen osakkeet ole siltikään korkealla. Uusi AWP-pelaaja tarvitaan pikaisesti, ja tähän turnaukseen sitä ei ikävä kyllä enään saa. Onkin todennäköistä, että Lucky saa yhden ainoan mahdollisuuden, jonka jälkeen ovi käy varsin nopeasti.

Astralis saa ottelussa vastaansa loistavan AWP-pelaajan omaavan K23:n. Venäläisjoukkueen AWP-tykki Bogdan “xsepower” Chernikov tunnetaan äärimmäisen räväkästä ja nopeasta tyylistä, ja ollessaan pelipäällä, ei Astraliksen AWP-osastolla ole mitään sanottavaa. K23:n kertoimet on asetettu hyvin korkealle, vaikka umpisurkean Astraliksen haastamiseen ei tällä hetkellä tarvita kovinkaan tasokasta pelaamista – tulivoima riittää.

10 euroa pelirahaa