CS ti 10.05. klo 14:15

Astralis - MIBR

Astralis yllätettävissä – MIBR:n kerroin testiin!

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäinen ottelupäivä on paketissa. Avauskierroksien onnistujina voidaan pitää ENCE:ä, G2:ta, Vitalityä sekä forZea, jotka ovat tiistaihin lähdettäessä kaikki 2-0 -tilanteessa. Pettymyksiä kokeneina joukkueina on esille ehdottomasti nostettava Liquid, joka hävisi molemmat ottelunsa, ja on täten eliminaatiovaarassa tiistain otteluunsa lähdettäessä.

Päivän ensimmäisen ison underdogin kimppuun hyökätään heti päivän toisessa ottelussa, missä tanskalaisjoukkue Astralis kohtaa brassijoukkue MIBR:n. Ottelu alkaa klo: 14:15, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Juurikin ottelun formaatti sekä MIBR:n kilpailukyky tekee joukkueen kertoimesta erittäin pelattavan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

MIBR tulee ottelussa poistamaan Miragen, Ancientin sekä Nuken, jotka ovat Astraliksen kolme parasta karttaa sekä samalla MIBR:n kolme heikointa. Astralis poistaa varmastikin Dust 2:n, jolloin joukkueen poistoista riippuu pelataanko ottelu Infernossa, Overpassissa vai Vertigossa. Kaikki kolme ovat loistavia karttoja MIBR:lle, joka tekee tanskalaisjoukkueen valmistutumisesta haastavan.

Astralis on viime aikoina ollut pienissä vaikeuksissa oman pelinsä kanssa eikä taso ole riittänyt voittamaan huippujoukkueita. RMR-karsinnoistakin joukkue pääsi vasta viimeisellä yrittämällä läpi, kun HEET kaatui äärimmäisen tiukan ottelun jälkeen lukemin 2-1. Joukkue on raidannut otteluissa lähinnä Ancientin, Nuken ja Miragen voimalla, ja kun joukkue ei saa näistä yhtäkään päivän otteluun, on MIBR:n yllätys lähempänä, kuin moni osaa kuvitellakkaan.

10 euroa pelirahaa