CS to 28.04. klo 17:30

Astralis - Movistar Riders

Astralis loistavin asetelmin tavoittelemaan paikkaa välierissä

BLAST Premier Spring Showdownin parissa jatketaan myös torstaina, kun edessä on Euroopan turnauksen bracketin alempi puoli. Päivän aloittaa tanskalaisjoukkue Astralis sekä espanjalaisjoukkue Movistar Riders, jotka kohtaavat klo: 17:30 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. Astralis on suuri ennakkosuosikki niin kertoimien, kuin tilastojen valossa.

Movistar Ridersilla on ollut tasan yksi hyvä runi huipputurnauksissa, ja se oli ESL Pro Leaguessa, missä joukkue pääsi ultimaattisen helposta lohkosta jatkoon 5-0 -tuloksella. Joukkue hävisi välittömästi sen jälkeen ENCE:lle pudotuspeleissä, ja on turnauksen jälkeen pelannut vain kaksi online-ottelua Sangalia ja Wisla Krakowia vastaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Astralis puolestaan tykitteli PGL:n Antwerpin Majorien RMR-karsintoja, joista joukkue pääsi nipin napin jatkoon voittamalla HEET:n kuolemanottelussa. Astralis kohtasi karsinnoissa ASG:n, ENCE:n, Cloud9:n, G2:n ja HEET:n.

Astraliksen peli on ollut hyvännäköistä. Joukkueen uusi AWP-tykki Asger “farlig” Jensen on ollut kovassa vireessä, ja nostanut joukkueen tasoa hurjasti. Ongelmia edelleen löytyy, mutta yleinen taso on jo edes siedettävällä tasolla. Astralis lähtee otteluun loistavin asetelmin, kun joukkue voi seitsemän kartan jenginä poistaa Movistar Ridersin parhaan kartan Infernon. Espanjalaisjoukkue on pakotettu valitsemaan Mirage, joka on tilastojen puolesta ainoa jäljellä oleva kartta, missä joukkue voi Astralista haastaa. Kaikki tiedämme, että tämä Astralis on oikeasti pelottava kyseisessä kartassa vaikkei voittoja ole napsunutkaan.

10 euroa pelirahaa