CS to 28.10. klo 18:30

Astralis - paiN

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joukkueiden välillä selvä tasoero – Astralis erittäin motivoitunut

PGL Major Stockholm -turnauksen kaksi ensimmäistä päivää taputeltiin onnistuneina purkkiin. Luvassa on kolmas päivä, jonka aikana kolme uutta joukkuetta liittyy CPH Flamesin ja FaZe:n joukkoon Legends Stagelle lipun lunastaneina joukkueina. Valitettavasti torstaina nähdään myös kolmen uuden joukkueen tippuvan GODSENT:n ja Sharksin lisäksi.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista alkaa vasta klo: 18:30, kun edelleen selkä seinää vasten pelaava Astralis saa vastaansa brassijoukkue paiN:n. Astralis floppasi ensimmäiset paras yhdestä -formaatilla pelaamansa ottelut täysin, kun joukkue hävisi vahvoille CPH Flamesille ja Entropiqille täysin pystyyn lukemin 16-6. Joukkue on kuitenkin skarpannut selvästi, kuten eilen nähtiin, kun joukkue voitti GODSENT:n dominoivalla tavalla lukemin 2-0.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

PaiN saattaa hyvinkin olla toinen brassijoukkue, joka ei pysty haastamaan motivoitunutta Astralista. Astralis on täysin ylivoimainen omissa karttavalinnoissaan, jotka ovat tuttuun tyyliin Inferno ja Nuke. PaiN on hyvin vahva joukkue Nukessa, jonka vuoksi Astraliksen paras vaihtoehto on ehdottomasti Inferno. Se valitseeko paiN omaksi kartakseen illan ottelussa Nuken, jää nähtäväksi.

Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että joukkueet jakavat saman vakipoiston karttavalinnoissa. Mirage on siis myös paiN:n poistolistalla numero uno, ja tanskalaisjoukkue Astralis tuskin haluaa ottaa riskejä sen suhteen. PaiN saa siis poistettua Infernon, joka pakottaisi Astraliksen valitsemaan omaksi kartakseen Nuken. PaiN:n suosio kyseisessä kartassa perustuu kuitenkin täysin yhdysvaltojen skeneen, joka ei tällä hetkellä kovin suuri ole. Ei kannata antaa joukkueen voittoprosenttien hämätä, sillä Astralis on tullut pelaamaan ja ei todellakaan tule antamaan paiN:n määrätä tahtia joukkueen parhaimmassa kartassa.