CS ke 11.05. klo 13:00

Astralis - Spirit

Astralis selvä ennakkosuosikki

PGL:n Antwerpin Major-turnauksen ensimmäiset päivät on takana. Edessä keskiviikkona on turnauksen Challengers Stagen kolmas pelipäivä, ja kun jo kaksi joukkuetta on varmistanut paikkansa Legends Stagella sekä kaksi joukkuetta on tippunut turnauksesta ulos, kovenee panokset toden teolla.

Päivän ensimmäisessä päästriimin ottelussa tanskalaisjoukkue Astralis kohtaa venäläisjoukkue Spiritin. Ottelu alkaa klo. 13:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä joukkueet ovat Swiss-formaatilla pelattavissa lohkoissa 2-1 -tilanteessa. Tämä tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja nappaa itselleen paikan Legends Stagelta eli kuudentoista parhaan joukkueen joukosta.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Astralis on ehdottoman suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkuelle tarjottava 1,50 suoran voiton kerroinkin kelpaa lapulle mainiosti, mutta päävihjeenä tujautetaan joukkueen ottelutasoitusta. Spiritin go-to -kartta Dust 2 on nimittäin joko helposti poistettavissa Astraliksen toimesta tai vaihtoehtoisesti helposti opeteltavissa, sillä Spirit on pelannut kaikki kolme Major-otteluaan kyseisessä kartassa.

Astralis valitsee omaksi kartakseen varmastikin Ancientin, joka pitäisi tulla himaan, sillä Astraliksen rosteri on selvästi tasokkaampi kyseisessä kartassa, vaikka Spirit 100% voittoprosentin omaakin. Spiritin vastustajat ovat olleet selvästi heikompia, ja täten voittoprosentti ei korreloi joukkueen rehelliseen tasoon huippujoukkueita vastaan.

10 euroa pelirahaa