CS ma 14.03. klo 11:00

Astralis Talent - AGO

AGO pitkästä aikaa serverillä!

Astraliksen Talent -juniorijoukkue saa maanantaiaamuna vastaansa puolalaisjoukkue AGO:n. Ottelu alkaa klo: 11:00 ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Ottelu on osa Pinnacle Cup 3 -turnausta. AGO:n rosteria on uudistettu sitten viime näkemän, ja edellisestä ottelustakin on kulunut jo neljä viikkoa aikaa. Joukkeelle tarjotuista kertoimista löytyy ilmaa Astralis Talent -joukkueen heikkouden ansiosta.

Ottelun karttavalikoima on mielenkiintoinen. AGO tulee varmastikin poistamaan vakipoistonsa Overpassin, kun Astralis Talent puolestaan poistaa Dust 2:n. Ottelun formaatin ansiosta molemmat joukkueet poistavat vielä kaksi karttaa, ja jäljelle jäävä kartta jää ottelun pelattavaksi kartaksi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Astralis Talent poistaa Dustin lisäksi varmastikin Miragen sekä Infernon, jotka ovat tilastollisesti joukkueen heikoimpia karttoja. AGO puolestaan poistaa varmastikin Overpassin lisäksi Vertigon, jolloin joukkueen valittavaksi jää, pelataanko ottelu Ancientissa vai Nukessa.

Joukkue on ollut pitkään ilman virallisia otteluita, joten lopullisesti karttavalinnat riippuvat pitkälti AGO:n mieltymyksistä, joista on erittäin vaikea sanoa mitään, kun joukkueen viimeisin ottelu pelattiin yli kuukausi sitten. Fakta on kuitenkin se, että AGO:lla on edessään ESL Pro Leaguen LAN-turnaus, joten harjoittelua täytyy olla alla huomattavat määrät eikä Astralis Talent -joukkueelle voi todellakaan hävitä, mikäli menestys Pro Leaguessa houkuttelee.

10 euroa pelirahaa