CS ke 01.06. klo 22:00

Astralis Talent - BIG Academy

Astralis Talent joukkueena selvästi tasokkaampi

Illan akatemialiigan myöhäisottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Astraliksen juniorijoukkue saa vastaansa BIG:n juniorijoukkueen. Joukkueet kohtaavat klo: 22:00 alkavassa paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa, missä Astralis Talent on asetettu kertoimien valossa pieneksi altavastaajaksi.

Fakta on kuitenkin jälleen se, että BIG Academyn karttavalikoima ei ole tarpeeksi laaja, ja joukkue on pelkästään Nils “k1to” Gruhnen varassa pelaamissaan otteluissa. K1to kantaa joukkuettaan ottelusta toiseen, ja rehellisesti on jopa hieman vaikea ymmärtää kuinka herra jaksaa, kun vasta muutamia kuukausia sitten k1to pelitteli BIG:n vakituisessa kokoonpanossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

BIG Academy tulee ottelussa poistamaan Ancientin, Nuken ja Infernon. Astralis Talent puolestaan poistaa Dust 2:n, Overpassin sekä hyvin todennäköisesti Miragen. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, valikoitui kartaksi Mirage. Astralis Talent voitti kyseisen ottelun lukemin 16-10. Antistrattaamisen välttämiseksi olisi kuitenkin kova veto viedä ottelu Vertigoon, missä Astralis Talent on voittanut 82% pelaamistaan otteluista, ja BIG puolestaan 40% pelaamistaan otteluista viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Oli kartta sitten Mirage tai Vertigo, on Astralis Talentin kertoimet liian korkealla. Tanskalaisjengi on joukkueena selvästi tehokkaampi, ja mikäli k1to ei suoriudu ottelusta toiseen uskomattomalla tasolla, on BIG Academy pulassa.

10 euroa pelirahaa