CS to 07.04. klo 13:00

Astralis Talent - Enterprise

Suomalaispelaaja myltsin Enterprise jälleen kehässä!

Suomalaispelaaja Ville “myltsi Vilkmanin Enterprise saa torstaina Elisa Invitational -turnauksen karsinnoissa vastaansa Astralis Talent -joukkueen. Ottelu alkaa klo: 13:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun kerroinasettelu on hyvin tasainen, ja Enterpriselle saa jopa hieman korkeampaa kerrointa muutamalta bookkerilta.

Astralis Talentin rosteri on umpisurkea. Joukkueen lupaavin pelaaja on 1,07 ratingillä pelaava Frederik “Fessor” Sørensen, joka on tehnyt visiitin muutamaan otteeseen myös joidenkin isompien joukkueiden peleihin. Astralis Talent ei nimittäin tule menestymään nykyisellä kokoonpanolla, ja rosterin ainut syy pysyä yhdessä on se, että jokin päivä joku heistä saatetaan nostaa Astraliksen pääkokoonpanoon.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Enterprise sen sijaan on näyttänyt yllättävänkin lupaavalta myltsin ja Raul “Blytz” Gligorin lisäyksien jälkeen. Joukkue on onnistunut haastamaan esimerkiksi Apeksin kaltaisia joukkueita, ja nappaamaan joistain todella kovatasoisistakin jengeistä upeita voittoja. Enterprisen karttavalikoima ei ole aivan timanttisessa kunnossa, mutta sen ei tarvitse tässä vaiheessa eikä varsinkaan Astralis Talentia vastaan ollakkaan.

Astralis Talent tulee todennäköisesti poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, vaikka se tilastollisesti yksi Enterprisen heikoimmista kartoista onkin. Enterprise poistaa varmastikin Nuken, jolloin tanskalaisjoukkue tulee valitsemaan omaksi kartakseen joko Overpassin tai Vertigon. Enterprise tähtää oman karttavalintansa Mirageen, jolloin kolmas kartta voisi hyvinkin olla Ancient.

10 euroa pelirahaa