CS ti 29.03. klo 16:00

Astralis Talent - KOVA

KOVA iskussa Elisa Invitationalissa

Suomen kärkijoukkue KOVA saa tiistaina Elisa Invitational -turnauksen “Contenders” -vaiheessa vastaansa tanskalaisjoukkue Astralis Talentin. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. KOVA on ollut isossa nosteessa viime aikoina, ja nousikin HAVU:n putoamisen myötä rankingeissa Suomen parhaaksi CS-joukkueeksi.

KOVA ja Astralis Talent jakavat saman vakipoiston – Dust 2:n, mikä johtaa hyvin todennäköisesti kyseisen kartan “floattaamista” toiseen poistovaiheeseen. KOVA poistaakin täten ensimmäisenä Overpassin, kun Astralis Talent puolestaan poistaa Miragen. Tanskalaisjoukkue valitsee tällöin omaksi kartakseen varmastikin Ancientin, kun KOVA tähtää todennäköisesti omaan vakivalintaansa Nukeen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Riippuen siitä, kumpi joukkue poistaa Dust 2:n, tai jääkö se jopa kolmanneksi kartaksi, on loput vaihtoehtot kolmanneksi kartaksi sekä Vertigo, että Inferno. KOVA on joukkueista yleisellä tasolla parempi, mikä tekee joukkueelle tarjottavasta kertoimesta pelattavan. Astralis Talent on nostanut tasoaan viime aikoina, ja KOVA:n pitää tehdä otteluun valmistautuminen todella hyvin.

Kartat tarjoavat suomalaisjoukkueelle loistavan mahdollisuuden, mikäli Jussi “Airax” Airaksisen joukot osaavat tehdä oikeat valinnat. Dustin poiston siirto toiselle joukkueelle tarjoaa KOVA:lle loistavan mahdollisuuden saada otteluun kaksi itselleen mieluisaa karttaa.

10 euroa pelirahaa