CS ti 26.07. klo 18:15

Astralis Talent - MOUZ NXT

Jimpphat ja MOUZ NXT ilmiliekeissä!

WePlay Academy -liigan avauspäivä oli menestys. Kolmesta tipsistä kaksi napsahti komeasti maaliin, ja kolmannesta tuli voidi, kun ENCE Academyn ja Young Godsin välistä ottelua ei voitu pelata. Vihreällä linjalla siis jatketaan. Tiistaina ollaan jälleen liikkeellä kolmen tipsin voimin. Luvassa on jälleen paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, ja suomalaisväriä pääsee taas estradille Jimi “Jimpphat” Salon voimin.

Jimpphatin edustama MOUZ NXT saa klo: 18:15 alkavassa ottelussa vastaansa tanskalaisjoukkue Astralis Talentin. Otteluun selvänä ennakkosuosikkina lähtevä MOUZ NXT tarjoilee tällä kertaa 4,5 -kierroksen tasoituksen, joka napataan lapulle komealla 2,00 -kertoimella. Maanantaina nähtiin, että Jimpphatin komea Faceit-grindi on tuottanut tulosta, sillä nuori suomalaispelaaja oli ilmiliekeissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MOUZ NXT:n rosterin tulivoima on niin kova, että akatemialiigassa on vain muutamia joukkueita, jotka pystyvät edes kuvittelemaan haastavansa kyseisen joukkueen. BIG Academy on fnatic Risingin ohella tällä hetkellä ainoa joukkue, joka pystyy laittamaan MOUZ NXT:lle kampoihin. Nelinkertainen liigamestari ei edelleenkään taivu heikompia vastaan.

Astralis Talent on grindannut jo pitkään nykyisellä viisikollaan. Tulosta ei edelleenkään ole tullut halutulla tavalla, kun pelit eivät ole sujuneet edes akatemialiigan joukkueita vastaan. Kun MOUZ NXT pystyy hyvänä päivänä haastamaan jopa huippujoukkueita, ei Astralis Talent pysty välillä haastamaan edes akatemialiigan heikoimpia joukkueita. Selvä tasoero vallitsee MOUZ NXT:n hyväksi.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa