CS ma 01.08. klo 23:15

Astralis Talent - Spirit Academy

Astralis Talent saa loistavan kartan päivän viimeiseen otteluun

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

Illan viimeisenä otteluna päästään nauttimaan tanskalaisjoukkue Astralis Talentin ja venäläisjoukkue Spirit Academyn välisestä revanssiottelusta. Joukkueethan nimittäin kohtasivat edellisviikolla Miragessa, joka päättyi tanskalaisjoukkueen dominoivaan 16-5 -voittoon. Astralis Talent on nostanut tasoaan hurjasti ottelusta toiseen, ja onkin täysin ansaitusti A-lohkon kärkipaikalla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Karttavalinnat suosivat Astralis Talentia selvästi. Joukkue poistaa kaksi heikointa karttaansa Dust 2:n sekä Infernon. Spirit Academy on pakotettu poistamaan Ancient, Nuke ja Overpass, missä kaikissa joukkue on umpisurkea. Astralis Talent voi tällöin päättää haluaako joukkue ottelun etenevän jälleen Mirageen, vai vaihtoehtoisesti Vertigoon.

On selvää, että Mirage on melko varma valinta tanskalaisjoukkueelta, kun otetaan huomioon, kuinka joukkue koulutti Spiritiä kyseisessä kartassa vain muutama päivä sitten. Yleisestikin vaikeuksissa ollut Spirit Academy ei ole löytänyt otteluihinsa samanlaista varmuutta ja tasaisuutta, kuin Astralis Talent, ja täten joukkue on selvä altavastaaja.

10 euroa pelirahaa