CS ma 30.05. klo 20:10

Astralis - Vitality

Vitalityn kerroin pelattava, kun Astralis on edelleen suurissa vaikeuksissa

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Päivän neljännessä ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen rivalry, joka on itseasiassa revanssiottelu juuri päättyneen PGL Major Antwerp -turnauksen Challengers Stagelta. Vitality pesi Astraliksen lukemin 16-8, kun joukkueet kohtasivat Miragessa. Jälleen olisi vuorossa BO1-ottelu, joka tuskin päätyy tällä kertaa Mirageen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kun katsotaan karttavalikoimaa, on selvää, että Vitality haluaa poistaa Ancientin, Nuken sekä Overpassin. Astralis poistaa varmastikin Dust 2:n sekä Infernon. Vitalityn Mirage osoittautui viime kerralla aivan liian vahvaksi, jonka vuoksi tanskalaisjoukkue valinnee tällä kertaa pelattavaksi kartaksi Vertigon poistaen Miragen.

Vitalityn kokoonpanon yksilöpelaajat ovat olleet selvästi paremmassa vireessä. Astraliksen puolelta lisää tulivoimaa tarvittaisiin ehdottomasti Kristian “k0nfig” Wieneckeltä sekä Andreas “Xyp9x” Højsleth. Xyp9x:n ei todellakaan rosterin paras pelaaja pitäisi olla, mutta jotain imputtia olisi pakko saada, kun ennen clutch-kingin nimeä kantanut pelaaja ei pysty hoitamaan edes ainutta rooliaan. k0nfig puolestaan ostettiin Astralikseen tähtipelaajana, ja nyt kun herra ei pysty tuottamaan tarvittavia numeroita, ei Astralis näytä läheskään niin hyvältä, mihin potentiaali riittäisi.

10 euroa pelirahaa