Coppa Italia to 10.02. klo 19:00

Atalanta - Fiorentina

Atalantan kertoimille röhönaurua!

Coppa Italian kvartseissa Atalanta isännöi Fiorentinaa. Molemmista joukkueista voidaan hyvällä syyllä puhua viime aikojen alisuorittajina. Atalanta kärsii erityisesti maalin edessä, sillä kolmessa viimeisimmässä matsissa on syntynyt vain yksi maali. Fiorentina menetti Dusan Vlahovicin Juventukseen ja ensimmäinen matsi ilman serbikärkeä oli aivan täysi pannukakku. Mitä tapahtuu torstaina?

Atalanta on kovassa otteluruuhkassa, sillä viikonloppuna kohdataan juuri Juventus ja lisäksi Eurooppa-liigan pudotuspelit starttaavat ensi viikon torstaina. Gian Piero Gasperini joutuu siis kierrättämään ja otollisin sauma lienee Viola-matsissa. Poissa torstaina ovat Duván Zapata, Rafael Tolói, Giuseppe Pezzella, Josip Ilicic sekä Aleksei Miranchuk.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Fiorentinalle tarjotaan Bergamossa hyvää saumaa bounce-backiin. Lazio rankaisi Vincenzo Italianon poppoota lähinnä tietystä naiiviudesta, sillä Ciro Immobilellä oli tilaa rellestää Violan korkean puolustuslinjan takana mielin määrin. Italiano saa vahvan kokoonpanon jalkeille, sillä vain Bartlomiej Dragowski on sivussa.

Atalantalle saa tällä hetkellä 1,80 tasolla olevia kertoimia, mille voi lähinnä nauraa. Painetaan laskeviin Viola-kertoimiin isolla panoksella. Ei Atalantan tässä kokoonpano- ja formitilanteessa kuulu näinkään iso suosikki olla.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “Tuplausmahdollisuus: Tie or Fiorentina” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

 

10 euroa pelirahaa