Eurooppa-liiga to 18.04. klo 22:00

Atalanta - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Liverpoolin peli pelattu? Kauden surkeinta pelaamista sen tärkeimmissä hetkissä!

Liverpool konttasi viime viikolla antaumuksella paitsi Eurooppa-liigassa myös viikonlopun Valioliiga-kamppailussaan. Englantilaisjättiläinen järjesti itselleen melkoisen vuoren kiivettäväksi Bergamon visiitille, eikä haastetta helpota tuleva tuplapeliviikko Valioliigassa. Ainoa positiivinen asia kovassa otteluruuhkassa on poikkeuksellisen hyvä kokoonpanotilanne – pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi ainoastaan yksi uusi nimi on pudonnut sivuun.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ensimmäinen osaottelu päättyi Anfieldilla maalein 0–3 Atalantan voittoon, mitä voi pitää odotuksiin nähden todella yllättävänä. Liverpool oli hämmästyttävän pahasti pihalla ottelussa, vaikka Valioliigan mestaruustaistelun jälkeen Eurooppa-liiga ainakin oli korkealla prioriteettilistalla. Toki ulapalla Jürgen Kloppin miehistö on muutenkin viime aikoina ollut. Sunnuntaina ryhmä hävisi niin ikään kotonaan Crystal Palacelle maalein 0–1 ja edellisenä viikonloppuna tuli 2–2-tasuri Manchester Unitedin vieraana. Torstain jälkeen vierailija jatkaa reissupelien merkeissä, sillä sunnuntaina edessä on Valioliigaa Fulhamia vastaan ja keskiviikkona odottelee jo Merseysiden derby Goodison Parkilla.

Liverpool FC

@LFC
Next up, a trip to Italy for our second-leg tie against Atalanta BC 🔴 #UEL

Tulevat Valioliiga-kamppailut ovat Kloppin miehistölle elintärkeitä edellisten pistemenetysten jälkeen ja vaikuttavat auttamatta myös tilanteeseen Eurooppa-liigassa. On kiinnostavaa nähdä, kuinka korkealla prioriteettilistalla torstaineppailut ovat säilyneet. Kuten sanottu, vuori kiivettäväksi on melkoinen. Lepuutukset Atalantaa vastaan eivät yllättäisi. Pelaajatilanne sinänsä on hyvä, mutta pitkäaikaisloukkaantuneiden Joel Matipin sekä Thiago Alcantaran lisäksi myös Conor Bradley on varmasti sivussa.

Kotijoukkueen vieraissa hankkima kolmen maalin etumatka vaikuttaa jo ratkaisevalle. Giorgio Scalvini on todennäköisesti sivussa Sead Kolasinacin tavoin, mutta Atalantan kokoonpano lienee sama tai lähes sama kuin viikko takaperin Anfieldilla. Ihmeitä ei Gian Piero Gasperinin ryhmän tarvitse torstaina tehdä. Kaikki paineet ovat vierailla ja Liverpoolin kiinnostustaso jää nähtäväksi. Pelivalinnaksi napataan alle 3,5 maalia -kohde. Uhmapelaajien papereissa tämä pari ratkaistiin jo Anfieldilla ja se ratkesi Liverpoolin surkeuteen.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.