to 09.05. klo 22:00

Atalanta - Marseille

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotietua on, mutta kuinka paljon – tämä näkemys on pakko haastaa!

Eurooppa-liigan välierissä Atalantan ja Marseillen välillä toiseen osaotteluun lähdetään kutkuttavasta tilanteesta. Ensimmäinen osaottelu Ranskassa päättyi 1-1 tasapeliin. Tilanne on siis avoinna – toisesta parista vahvoilla finaaliin on huikeaa kautta pelaava Leverkusen. Marseille olisi varmasti mielellään kuitannut ensimmäisestä osaottelusta voiton, sillä kotietu on Atalantalle suurehko.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bergamolaiset ovat nimittäin voittaneet yksitoista viimeisistä neljästätoista kilpailullisesta kotiottelustaan. Myös Euroopan kentillä jälki on ollut jo jonkun aikaa todella vakuuttavaa. Menestystä on tullut myös kotimaassa, sillä Gian Piero Gasperinin suojatit kohtaavat Coppa Italian finaalissa Juventuksen. Atalantan kolme poissaoloa osuvat puolustukseen, joten on siunaus, että Isak Hien on pelikieltonsa jälkeen taas kehissä. Maanantaina Salernitanaa vastaan Gasperini kierrätti kokoonpanoaan jonkun verran.

Atalanta B.C.

@Atalanta_BC
🎙️ Sead Kolašinac: "È una grande opportunità"

💬 "It's a big opportunity"

#AtalantaOM #UEL #GoAtalantaGo ⚫️🔵

Marseillella puolestaan oli vapaa viikonloppu, ja joukkue on saanut ladata ensimmäisen osaottelun jälkeen akkujaan. Vierailla on myös sairastuvalla kolme pelaajaa, mutta Samuel Gigot palaa joukkoihin pelikieltonsa jälkeen. Marseille ei ole liekehtinyt vieraissa koko kautena, ja tämä pätee sekä kotimaan peleihin että Euroopan taistoihin. Marseille on epävakaa työpaikka, sillä Jean Louis-Gasset on tällä kaudella jo OM:n kolmas päävalmentaja.

Tässä matsissa tekee mieli mennä tilastoja vastaan. Marseillen vapaa viikonloppu hyödyttää jonkun verran, ja tasaa jossain määrin kotietua. Lykätään tasoitusvedolla klassinen ristikakkonen sisään. Molemmat porukat ovat nimittäin tässä jännän äärellä.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!